Wil jij leren boksen en je cognitie verbeteren?

Boks en Fit Plus is een groepstraining voor volwassenen met Parkinson, NAH, spierziektes, evenwichtsproblemen of chronische ziekten die nog zelfstandig kunnen lopen en staan.

Wie geeft de Boks en Fit Plus?

De Boks en Fit Plus wordt gegeven door Yaël. Met de ervaring van Yaël, ben je gegarandeerd van een leuke en sportieve training waar je het maximale uit jezelf haalt! Ze geeft naast de Boks en Fit Plus training, ook andere groepstrainingen en Personal Training.

Veelgestelde vragen

Boks en Fit Plus is een groepstraining voor volwassenen met Parkinson, NAH, spierziektes, evenwichtsproblemen of chronische ziekten die nog zelfstandig kunnen lopen en staan. Het maakt niet uit of je een startende sporter of een ervaren sporter bent, iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. Een professionele trainer verzorgd de groepstraining van 60 minuten om het beste uit jezelf te halen.

Wat train je bij Boks en Fit Plus?

Bij deze training wordt cognitie, dubbeltaken, reactievermogen en balans getraind met als doel de kwaliteit van het dagelijks leven te verbeteren. Ook vinden we het sociaal samenzijn belangrijk binnen deze les. De voordelen van deze training zijn dat je er meer energie van krijgt, de kans op vallen wordt verkleind, traagheid wordt voorkomen door het doen van dubbeltaken en je sterker wordt. Doormiddel van fitness oefeningen en verschillende boks oefeningen zullen de trainingen gevarieerd blijven en zijn ze nooit hetzelfde!

Belangrijk is, is dat er tijdens deze training niet op het lichaam wordt gestoten maar op de bokszak en pads. Het is een non-contact sport.

Voor wie is Boks en Fit Plus geschikt?

De trainingen zijn bedoelt voor volwassenen met Parkinson, NAH, spierziektes, evenwichtsproblemen of andere chronische ziekten. Hierbij is het van belang dat de persoon zelfstandig kan staan en lopen.

Met hoeveel mensen wordt DuveBoks gegeven?

Wij vinden de persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens het uitvoeren van de oefeningen heel belangrijk. Daarom kunnen er maximaal 8 mensen deelnemen aan de trainingen.

Waar en wanneer wordt Boks en Fit Plus gegeven?

Boks en Fit Plus wordt gegeven in de DuveGym. De DuveGym kun je vinden aan Stationspark 30 in Goes.

De trainingen zijn iedere vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur.

Wat kost de deelname aan Boks en Fit Plus?

Deelname kan al vanaf € 9,23 per training! Voor de Boks en Fit Plus hebben wij een apart abonnement voor dezelfde prijs als een Basis groepstraining abonnement. Om deze af te sluiten kun je contact opnemen met sport@duvefit.nl.

Ervaringen

DuveFit heeft al veel sporters kunnen helpen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen. Daarom lees je hier een aantal van hun positieve ervaringen met de sportbegeleiding.

Bereid je goed voor...

Een goede training begint bij een goede sportoutfit. Maak jouw bezoek aan de DuveGym compleet door te trainen in de DuveFit sportkleding!

Duvefit Nike T-shirt

34,95

Heren Duvefit Nike T-shirt.

Pasvorm: 

 • Regular fit
 • Fijne aansluiting op armen

Specificaties:

 • Temperatuur regeling: Dri-FIT technologie houd je droog en comfortabel
 • Kleur: zwart
 • Materiaal: 100% polyester

Duvefit Nike Trui

44,95

Duvefit Nike Trui

De Duvefit Nike Trui is een comfortabele trui met een kleine rits in de hals.

Pasvorm:

 • Regular fit

Specificaties:

 • Temperatuur regeling: Dri-FIT technologie houd je droog en comfortabel. De trui is van dun materiaal, binnenkant voelt zacht en warm aan
 • Korte rits in de kraag
 • Kleur: Zwart
 • Materiaal: 100% polyester

DuveFit Korte Broek

19,95

Korte broek

De korte broek van Duvefit is ideaal voor in de sportschool. De korte broek bevat namelijk twee ritsen waar je eventueel spullen in kan doen. Het is een elastische broek. We hebben deze korte broek voor zowel mannen als vrouwen.

Pasvorm:

– Slim fit rondom de boven benen.
– Twee broekzakken met ritsen
– Broekjes vallen iets kleiner uit.

Specificaties:

 • 100% polyester

Duvefit Handdoek

9,95

Duvefit handdoek:

Ideaal voor sport gebruik. Handig om mee te nemen.

Specificaties:

 • 40 x 80 cm Sport handdoek.
 • 100 procent katoen.
 • Milieuvriendelijke verftechniek