image00003

Frans den Boef

Mijn naam is Frans den Boef, 26 jaar oud en woonachtig in Bergen op Zoom.

Ik heb de opleiding bewegingsagoog afgerond op het CIOS in Goes en beschik daarnaast over de Bachelor Social Work, die ik heb gevolgd aan de HZ in Vlissingen. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het veld door als ambulant Jeugd-en gezinsproffesional aan de slag te gaan in Zeeland.

Na verloop van tijd kwam ik erachter, dat ik iets miste, ik ben iemand die graag actief bezig is en daarnaast niet de hele dag achter een bureau kan zitten. Ik ken Wouter al erg lang en hebben samen de opleiding gedaan. Via via zijn we in contact gekomen en leek het mij een uitzonderlijke uitdaging om verder te bouwen aan Duvefit en daarnaast actief te blijven in de jeugdhulpverlening.

Ik ben iemand die probeert buiten de kaders te denken, denkt in teamverband en verder een benaderingswijze aanhoudt die probeert zoveel mogelijk naast jongeren met problemen te staan en niet erboven. Een gelijkwaardige benadering is key!