Mitchel2

Mitchel van Boxtel

Mijn naam is Mitchel van Boxtel.  Zoals jullie misschien al weten ben ik al een enkele weken actief als (small) group trainer binnen Duvefit – Hulpverlening & Sportbegeleiding. Ik geef personal training aan kinderen en volwassenen. Daarnaast ga ik de Booty-Camp trainingen en Duve-Kids opstarten. Jullie zijn allemaal van harte welkom. Meld je aan voor een gratis groepstraining.

Waar ken ik Duvefit van?
De trainers/hulpverleners van Duvefit kende ik al langer. Ruben is een (ver) familielid van mij. Wouter, Paula en Perry kende ik weer via een vriend. Ik volgde Duvefit al een tijdje en vond het een heel mooi concept. Toevallig kwam ik tijdens mijn stage Wouter tegen en zo zijn we aan de praat geraakt. We hadden al snel een klik. Ik krijg de kans om dat te doen waar mijn hart ligt: binnen Duvefit nieuwe trainingen opstarten en meedraaien binnen het team van Duvefit.

Sport & gezonde voeding heeft bij mij al van jongs af aan centraal gestaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zowel fysiek als mentaal een stuk sterker ben geworden. Het is altijd een droom geweest om mijn passie te kunnen delen. Mensen motiveren, inspireren & helpen op het gebied van sport vind ik het leukste wat er is.

Mijn hobby’s
Naast sporten zijn onder andere boeken lezen, muziek maken/luisteren & genieten van de natuur mijn andere hobby’s.

Na en tijdens het behalen van mijn Fitvak A & B diploma heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van allerlei soorten trainingen. Ik kan niet wachten om deze kennis en ervaring toe te passen binnen dit mooie jonge snelgroeiende bedrijf Duvefit Hulpverlening & Sportbegeleiding!

Bedankt voor het lezen & wie weet kan ik iets voor jou betekenen!