image00001

Paula Duvekot

Nog een Duvekot bij Duvefit!

Ze zal taken oppakken rondom indicaties, contacten met gemeentes/bedrijven, HR, kortom alles om ons goed het werk te laten doen.

Mijn naam is: Paula Duvekot. Ja en voor degenen die dat niet weten: ik ben de zus van Wouter, eigenaar van Duvefit. Met mijn komst wordt Duvefit al een aardig familiebedrijf :-). Hoe leuk is dat om samen met je broer samen te werken in een gepassioneerd, jong team. Ik heb er zin in!

Ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend en onze Toypoedel pup in Kloetinge. Tijdens mijn opleidingen Pedagogisch Medewerk(ster) Jeugdzorg en Social Work (afstudeerrichting Maatschappelijk Werk en Dienstverlening) heb ik ervaring opgedaan binnen verschillende facetten in het werkveld. Mijn kwaliteiten en voorkeur zijn gericht op dienstverlening. Na mijn studie ben ik gaan werken voor Juvent, Zeeuwse Jeugdzorgspecialist, als medewerker Werving, Voorbereiding en Matching Pleegzorg. Naast deze baan ben ik per 1 maart gestart bij Duvefit.

Door de explosieve groei van Duvefit, in korte tijd, kan Wouter wel wat extra hulp gebruiken. Naast personeelszaken ga ik mij focussen op de professionalisering en doorontwikkeling van Duvefit. Samen met het hele team gaan we Duvefit Hulpverlening & Sportbegeleiding nog beter op de kaart zetten in Zeeland. Ook kijk ik uit naar de samenwerking met andere organisaties.