image00001 (2)

Wouter Duvekot

Ik ben Wouter Duvekot. De eigenaar van Duvefit. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik iets met sport wilde doen! Ik was er dagelijks mee bezig. Toen ik het CIOS ging doen wist ik dat ik er wilde zijn voor de mensen die het lastiger in deze maatschappij hebben. Ik koos ervoor om sport en bewegen te gaan doen voor mensen met een beperking.

Dit geeft mij nog tot op de dag van vandaag veel energie en geluk. Ik wil er zijn voor de mensen/jongeren die tegen mentale problemen aan lopen en weet ze daarin goed te helpen door middel van sport. Bij Duvefit vinden we het ook heel belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en dat er een ‘klik’ is. Vanuit hier kun je pas echt gaan werken aan doelen, competenties en vaardigheden aan leren. We willen er zowel preventief als er midden in zijn voor mensen. Vanuit hier kunnen wij hun weerbaar maken voor de maatschappij doormiddel van samen sterker te worden, zelfvertrouwen op te doen en weerbaar te worden.

“Het is niet alleen wetenschappelijk bewezen dat sport en bewegen bijdraagt aan een beter fysiek en metaal leven en ik zie het dagelijks in de praktijk!”

Duvefit levert in Zeeland een wezenlijke bijdrage in het volledig laten participeren van mensen met een beperking in de Zeeuwse maatschappij. Hiervoor wordt sport als middel ingezet.

  • HBO Social Worker met stichting kwaliteitsregister jeugd (SKJ)
  • Bewegingsagoog met uitstroom seniorensportleider
  • Personal trainer
  • Eigenaar Duvefit