ZOMERTRAININGEN

ZOMERTRAININGEN

Blijven trainen tijdens de zomerstop? Dat kan!

Blijven trainen tijdens de zomerstop? Dat kan!

Duvefit biedt zomertrainingen aan waarbij jij kan blijven voetballen onder begeleiding van ervaren trainers.
Wil jij ook in de zomerstop blijven werken aan jouw conditie, techniek, snelheid en fitheid? Meld je dan aan bij Duvefit voor de zomertrainingen!

Wat zijn de zomertrainingen?

De zomertrainingen zijn voetbaltrainingen in de zomerstop. Wij zorgen ervoor dat je ook tijdens de zomerstop fit blijft voor het volgende voetbalseizoen. Door deel te nemen aan de zomertraining, behoud je jouw conditie en verbeter je jouw prestaties op het veld.

Ben jij benieuwd hoe de zomertrainingen er uit zien? Bekijk dan deze video!

Waar ligt de focus bij de zomertraining?

De zomertraining is gericht op het verbeteren en/of behouden van de conditie. Door verschillende oefeningen uit te voeren, zal je voortgang boeken in jouw coördinatie, kracht, fitheid, snelheid en techniek.

Waarom is de zomertraining belangrijk?

Het blijkt dat als je tijdens de zomerstop geen training volgt, je in het nieuwe voetbalseizoen sneller een blessure oploopt. De conditie is afgenomen en jouw lichaam is niet meer gewend aan de belasting. Wanneer je deelneemt aan de zomertraining, zul je jouw conditie onderhouden of zelfs verbeteren.

Voor wie is de zomertraining bedoeld?

De zomertraining is bedoeld voor de fanatiekelingen die in de zomerstop topfit willen blijven en hun voetbalskills willen verbeteren. Ben je jonger dan 16 jaar? Kijk dan op deze pagina voor de jeugd zomertrainingen.

Waar en wanneer is de zomertraining?

De zomertrainingen vinden plaats op het Sportpark Wesselopark in Kloetinge. Het adres is Noordeinde 5c, 4481 BJ Kloetinge.

De trainingen gaan helaas dit jaar niet door vanwege de corona crisis. We hopen volgend jaar de zomertrainingen weer te kunnen organiseren.

Wat kost de zomertraining?

Je kan ervoor kiezen om je aan te melden voor 3, 6 trainingen of losse trainingen. Wil je eerst eens kijken of de zomertraining bij jou past? Kies dan voor een losse zomertraining voor €14,50,-. Ga je er meteen helemaal voor? Kies voor 3 trainingen voor €35,- of 6 trainingen voor €69,-. 

Wie geeft de zomertraining?

De zomertraining wordt gegeven door trainers Wouter Duvekot en Roy Mulder. Zij zelf zijn al jarenlange actief op het voetbalveld. Jij wordt tijdens de training door Wouter en Roy flink uitgedaagd en gericht getraind.

INSCHRIJVEN

Wil jij graag on top of your game zijn in het nieuwe seizoen? Schrijf je dan in voor de zomertrainingen. Met de ervaren trainers zal jij het volgende seizoen nog beter presteren. Werk aan je techniek, snelheid en blijf fit. Maar eerst.. Jezelf inschrijven voor de zomertrainingen!

Bereid je goed voor...

Een goede training begint bij een goede sportoutfit. Maak jouw zomertraining compleet door te trainen in de Duvefit sportkleding!

Duvefit Trui

34,95

Duvefit Trui:

De trui heeft het Duvefit logo op de borst. De trui heeft lange mouwen met duimgat functie bij de hand en heeft een ronde hals. De trui is gemaakt van katoen en elastan. Ideaal voor gebruik naar de sportschool of voor relax gebruik thuis.

 

Pasvorm

 • Het item valt strak om het lichaam (slim fit)
 • De trui zit strakker rond armen en borst.
 • Er bevinden zich zakken op de buik.
 • Touwtjes in de capuchon van de trui.
 • Logo op de borst

Duvefit Nike broek

34,95

Duvefit Nike broek

Sportieve slim fit broek die elastisch is, met rits aan pijp, kontzak met rits, vakje voor telefoon met rits. Geschikt voor een leg day. Onderkant is strakker. Ideaal voor gebruik tijdens het sporten, voetballen of relaxen op de bank.

Pasvorm:

– Broek rekt mee
– Ritsjes aan de pijp
– Touwtjes in de broek.
– Logo rechter bovenbeen.

Specificaties:

 • Kleur: zwart
 • Pasvorm: Slim fit.

Nike korte broek

24,95

Nike korte broek

De Nike korte broek hebben we voor zowel mannen als vrouwen. Het is een polyester korte broek, die bij diverse sporten gebruikt kan worden, zonder binnenbroek.

Specificaties:

 • Temperatuur regeling: Dri-Fit technology
 • Pasvorm: Regular fit, geen binnenbroek
 • Materiaal: 100% polyester
 • Kleur: zwart

Duvefit Nike T-shirt

34,95

Heren Duvefit Nike T-shirt.

Pasvorm: 

 • Regular fit
 • Fijne aansluiting op armen

Specificaties:

 • Temperatuur regeling: Dri-FIT technologie houd je droog en comfortabel
 • Kleur: zwart
 • Materiaal: 100% polyester