7

Wouter Duvekot

Ik ben Wouter Duvekot. De eigenaar van DuveFit. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik iets met sport wilde doen! Ik was er dagelijks mee bezig. Toen ik het CIOS de opleiding sport- en bewegingsagogie ging doen, wist ik dat ik er wilde zijn voor de mensen die het lastiger in deze maatschappij hebben. Ik koos ervoor om sport en bewegen te gaan doen voor mensen met een beperking. Dit geeft mij nog tot op de dag van vandaag veel energie en geluk. Ik wil er zijn voor de mensen/jongeren die tegen mentale problemen aan lopen en weet ze daarin goed te helpen door middel van sport. Hiervoor heb ik de opleiding tot Social Worker met SKJ afgerond.

 

Bij DuveFit vinden we het heel belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en dat er een ‘klik’ is. Vanuit hier kun je pas echt gaan werken aan doelen, competenties en vaardigheden aan leren. We willen er zowel preventief als er midden in zijn voor mensen. Vanuit hier kunnen wij hun weerbaar maken voor de maatschappij doormiddel van samen sterker te worden, zelfvertrouwen op te doen en weerbaar te worden.

 

Ik ben getrouwd en en vind het leuk om activiteiten met mijn vrouw te ondernemen. Ik hou zelf van allerlei sporten en heb heel veel jaren gevoetbald. Nu doe ik vooral verschillende vormen van fitness workouts. Ik hou van uitdagingen aangaan en weet dat je van weerstand beter wordt op alle vlakken: fysiek, psychisch, sociaal en spiritueel. Op vakantie gaan en verschillende landen culturen en stranden zien vind ik ook heerlijk.