VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kom ik in aanmerking voor (jeugd)hulpverlening?

DuveFit is aangesloten bij de Maatschap Kleinschalige Intensieve Zorg Zeeland (KIZZ), Zeeuwse Innovatie voor Leven en Toekomst (ZILT), Centrum Jeugd en Gezin (CJG), jeugdwet, Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en Persoonsgebonden Budget (PGB). Via deze weg kan er een financiering worden aangevraagd. Mocht je hiervoor niet in aanmerking komen, dan kun je ook bij DuveFit terecht met eigen financiering.

Hoe ziet het personal training traject eruit?

Een Personal Training traject begint met een kennismaking en intake gesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken wij jouw levensstijl, wensen en doelen. Samen bepalen we welk traject het beste bij jou past. Je kunt 1 tot 3 keer in de week een uur komen trainen voor 3, 6 of 12 maanden. Bovendien is het ook mogelijk om een personal training traject te doen in combinatie met onze groepstrainingen. Ook word je tijdens de intake gewogen en gemeten om het startpunt te bepalen en om de voortgang goed bij te houden tijdens het personal trainingstraject.

Vervolgens kun je van start gaan! Onder begeleiding van jouw trainer zul jij je elke week flink in het zweet werken om jouw doelen te behalen. Zij zijn er voor jou en jouw doel. Zij zijn de stok achter de deur en zullen jou elke keer weer motiveren als dat nodig is.

Bij jouw personal training traject zit het volgende inbegrepen:

  • Specialistische begeleiding van een van onze gecertificeerde Personal Trainers;
  • Gebruik van onze faciliteiten en hoogwaardig, specifiek en exclusief materiaal;
  • Een DuveFit Sport T-Shirt en handdoek;
  • Maandelijks een fysieke meting doormiddel van een fit-test; weeg- en meetmoment om jouw voortgang bij te houden;
  • Diverse trainingsschema’s om thuis ook te kunnen trainen voor het maximale resultaat;
  • Een persoonlijk voedingsschema met tips, uitleg en variatiemogelijkheden;
  • Maandelijkse coaching gesprekken met jouw trainer zodat jij zowel lichamelijk als geestelijk goed in je vel zit;
  • Een fotoreportage van je begin- en eindprofiel, zo kun je goed zien waar je al die maanden voor hebt gewerkt.

Ik twijfel welk lidmaatschap voor mij het beste is, met wie kan ik contact opnemen?

DuveFit heeft een groot aanbod en voor ieder wat wils. Maar hoe ziet dit eruit in jouw persoonlijke situatie? Laten we dat samen bespreken. Vul het contactformulier in op de contact pagina en we nemen contact met je op. Wij geven antwoorden op jouw vragen en nodigen je graag uit voor een kennismaking.

Wat kosten de groepstrainingen?

We bieden een losse groepstraining aan om te kijken of de groepstrainingen bij jou passen. Een losse groepstraining kost €13,75. Daarnaast bieden wij ook abonnementen aan. Dit is uiteindelijk voordeliger per les. Benieuwd welke abonnementen er zijn en wat ze kosten? Klik dan hier.

Geeft Duvefit ook voedingsadvies?

Ja, bij de personal training lidmaatschappen zit voedingsadvies en een persoonlijk voedingsschema inbegrepen.

Geeft Duvefit ook bedrijfsfitness?

Ook voor het samen sporten met jouw collega’s kun je bij Duvefit terecht. Lees over de mogelijkheden op de personal training pagina en neem contact met ons op voor meer informatie.

INSCHRIJVEN

Wil jij graag fitter worden? Waar wacht je dan nog op? Schrijf je in voor een gratis groepstraining bij Duvefit en work that body!
De trainer en andere deelnemers wachten op jou en zullen je motiveren om jouw doel te behalen. Tot snel in de DuveGym!