VEELGESTELDE VRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kom ik in aanmerking voor (jeugd)hulpverlening?

DuveFit heeft geen inspraak op wie bij ons ondersteuning kan krijgen. Als er nog geen zorgaanbieder(s) betrokken zijn, kun je terecht bij het Centrum Jeugd & Gezin (CJG) of het Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) loket in jouw gemeente. Uiteraard kun je contact met ons opnemen als je vragen hebt over ons aanbod of over de financieringsmogelijkheden.

Ik twijfel welke begeleiding voor mij het beste is, met wie kan ik contact opnemen?

DuveFit heeft een groot aanbod en voor ieder wat wils. Maar hoe ziet dit eruit in jouw persoonlijke situatie? Laten we dat samen bespreken. Vul het contactformulier in op de contact pagina en we nemen contact met je op. Wij geven antwoorden op jouw vragen en nodigen je graag uit voor een kennismaking.

Hoe kan ik een aanvraag doen bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur?

DuveFit is aan gesloten bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur Zeeland voor de jeugdtrainingen. Het jeugdfonds betaald de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te kunnen sporten.

Hoe werkt een aanvraag?

Stap 1: Je kunt zelf geen aanvraag doen. Vraag aan de juf, meester, buurtsportcoach, schuldhulpverlener, medewerker sociaal wijkteam of hij/zij een aanvraag voor je kan doen. Degene die de aanvraag doet, noemen we ‘de intermediair’;
Stap 2: De intermediair doet, in overleg met jou, een aanvraag;
Stap 3: De intermediair hoort meestal binnen drie weken of de aanvraag goedgekeurd is en laat je dat weten;
Stap 4: Je kunt je kind nu aanmelden bij DuveFit;
Stap 5: Het Jeugdfonds betaalt de contributie direct aan DuveFit. Je ontvangt zelf geen geld.

Let op: De spelregels kunnen per gemeente verschillen.

Zoek je informatie of wil je een aanvraag doen? Lees dan eerst de veelgestelde vragen door. Met de juiste gegevens kan de aanvraag sneller worden verwerkt. Ouders en DuveFit kunnen zelf géén aanvraag doen.

Hoe ziet het personal training traject eruit?

Een Personal Training traject begint met een kennismaking en intake gesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken wij jouw levensstijl, wensen en doelen. Samen bepalen we welk traject het beste bij jou past. Je kunt 1 tot 3 keer in de week een uur komen trainen voor 3, 6 of 12 maanden. Bovendien is het mogelijk om een personal training traject te doen in combinatie met onze groepstrainingen. Ook word je tijdens de intake gewogen en gemeten om het startpunt te bepalen en om de voortgang goed bij te houden tijdens het personal trainingstraject.

Vervolgens kun je van start gaan! Onder begeleiding van jouw trainer zul jij je elke week flink in het zweet werken om jouw doelen te behalen. Zij zijn er voor jou en jouw doel. Zij zijn de stok achter de deur en zullen jou elke keer weer motiveren als dat nodig is.

Wat kosten de groepstrainingen?

Deelname aan de groepstrainingen kan al vanaf €5,00 per keer met een DuveFit Premium abonnement! Wil je liever eerst een keer kijken of de groepstrainingen iets voor jou zijn? Vraag dan een gratis groepstraining aan. Benieuwd welke abonnementen er zijn en wat ze kosten? Klik dan hier.

Hoe kan ik mij inschrijven voor groepstrainingen?

Bij de aankoop van een abonnement wordt er automatisch een account aangemaakt op VirtuaGym. Het inloggen kan zowel op de computer als via de mobiele app: Virtuagym Fitness – Home & Gym.

Het inschrijven voor de trainingen gaat als volgt:

  • Zodra je bent ingelogd, ga je naar rooster, vervolgens naar de dag waarop jij een training wilt volgen.
  • Als je op een training klikt, kun je je aanmelden door op het knopje meedoen te klikken mits er nog voldoende open plekken zijn.
  • Bij de groeps- en duveKids & jeugd trainingen is het mogelijk om 1 week vooruit te plannen zodat je verzekerd bent van een plekje, maar je kunt je altijd nog tot twee uur van tevoren afmelden mocht het op het laatste moment niet meer lukken.

Geeft Duvefit ook bedrijfsfitness?

Ook voor het samen sporten met jouw collega’s kun je bij Duvefit terecht. Een sportende medewerker is productiever, fitter, creatiever én verzuimt minder. Welke werkgever wil dat nou niet? Meer weten? Klik dan hier en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

INSCHRIJVEN

Wil jij graag fitter worden? Waar wacht je dan nog op? Schrijf je in voor een gratis groepstraining bij Duvefit en work that body!
De trainer en andere deelnemers wachten op jou en zullen je motiveren om jouw doel te behalen. Tot snel in de DuveGym!