VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kom ik in aanmerking voor (jeugd)hulpverlening?

Duvefit is aangesloten bij de Maatschap ‘Zorg van Zeeuwse Kwaliteit’ (ZVZK), Zeeuwse Innovatie voor Leven en Toekomst (ZILT), Centrum Jeugd en Gezin (CJG), Jeugdwet, Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en Persoonsgebonden Budget (PGB). Via deze weg kan dan ook een financiering worden aangevraagd. Mocht je hiervoor niet in aanmerking komen, dan kun je ook bij Duvefit terecht met eigen financiering.

Hoe ziet het personal training traject eruit?

Allereerst zal er een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens het intakegesprek bespreken wij jouw wensen en doelen. Je wordt gewogen en gemeten om het startpunt te bepalen en de voortgang bij te kunnen houden.

Naar aanleiding van het intakegesprek maakt jouw trainer een persoonlijk plan op het gebied van training en voeding. Deze plannen helpen jou verder naar het behalen van jouw doel.

Hoe vaak je bij ons traint, hangt af van het abonnement dat je bij ons hebt. Hier wordt ook het plan op aangepast. Tijdens de training word je gemotiveerd door jouw trainer en biedt het plan de begeleiding naar jouw doel.

Tijdens het traject krijg je maandelijks een coachingsgesprek, wordt er elke 5 weken een fittest gedaan en krijg je ook voedingstips om gezonde bewuste keuzes te maken.

Wij zijn er voor jou en jouw doel. Wij zijn de stok achter de deur en zullen jou elke keer weer motiveren als dat nodig is.

Ik twijfel welk lidmaatschap voor mij het beste is, met wie kan ik contact opnemen?

Duvefit heeft een groot aanbod en voor ieder wat wils. Maar hoe ziet dit eruit in jouw persoonlijke situatie? Laten we dat samen bespreken. Vul het contactformulier in op de contact pagina en we nemen contact met je op. Wij geven antwoorden op jouw vragen en nodigen je graag uit voor een kennismaking.

Wat kosten de groepstrainingen?

We bieden een losse groepstraining aan om te kijken of de groepstrainingen bij jou passen. Een losse groepstraining kost €13,75. Daarnaast bieden wij ook abonnementen aan. Dit is uiteindelijk voordeliger per les. Benieuwd welke abonnementen er zijn en wat ze kosten? Klik dan hier.

Geeft Duvefit ook voedingsadvies?

Ja, bij de personal training lidmaatschappen zit voedingsadvies en een persoonlijk voedingsschema inbegrepen.

Geeft Duvefit ook bedrijfsfitness?

Ook voor het samen sporten met jouw collega’s kun je bij Duvefit terecht. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contact formulier.

INSCHRIJVEN

Wil jij graag fitter worden? Waar wacht je dan nog op? Schrijf je in voor een gratis groepstraining bij Duvefit en work that body! De trainer en andere deelnemers wachten op jou en zullen je motiveren om jouw doel te behalen. Tot snel in de DuveGym!