Over DuveFit

Over DuveFit

Wat is DuveFit?

DuveFit is dé specialist in Zeeland als het gaat om (jeugd)hulpverlening door middel van sport en spel. Door het jonge team van professionals voel jij je al gauw thuis.
Zij staan klaar voor jou en bieden de ondersteuning die jij nodig hebt om jouw doelen te behalen!

Missie

Primair is DuveFit er voor jongeren met gedragsproblemen en mensen met een beperking die buiten de maatschappij dreigen te vallen. De kwaliteit van leven voor deze mensen verhogen door middel van sport en spel, is waar DuveFit voor staat. Daarbij werkt DuveFit vanuit de overtuiging dat zorg op maat, situationele zorg is. Wij denken vanuit mogelijkheden in plaats vanuit beperkingen.

Daarnaast trainen verschillende sporters bij Duvefit, van recreanten tot topsporters en denk hierbij ook aan ouderen. Voor al deze verschillende doelgroepen biedt Duvefit specifieke programma’s aan. Deze sporters vormen gezamenlijk de veilige DuveFit-maatschappij.

Door mensen met een beperking aan het eind van hun DuveFit-traject in deze DuveFit-maatschappij te laten participeren, creëert DuveFit via sport een veilige toegang tot de maatschappij.

Visie

De maatschappij wordt steeds individualistischer en veeleisender en via social media wordt een perfecte wereld voorgespiegeld. Mensen ervaren hierdoor een steeds grotere drempel richting de maatschappij.

Duvefit is empathisch, denkt vanuit mogelijkheden, creëert een vertrouwensband en levert een wezenlijke bijdrage in het participeren van mensen met een beperking in de Zeeuwse maatschappij.

MAAK KENNIS MET HET TEAM

DuveFit beschikt over een jong team van professionals om jou te helpen bij het behalen van jouw doel!

null

Wouter Duvekot

Eigenaar, Social Worker, Bewegingsagoog, Personal Trainer
null

Paula Duvekot

Social worker, Leidinggevende
null

Meyke van Halst

Office manager
null

Mitchel van Boxtel

Personal trainer
null

Emiel Kloosterman

Social worker, Bewegingsagoog
null

Harmen Sterk

Gedragsdeskundige generalist
null

Dion Sturm

Personal Trainer
null

Marwin van Mourik

Social worker
null

Mirjam van Dis

Personal trainer
null

Damian Cijsouw

Hulpverlener
null

Dominique Teske

Social worker
null

Thomas Baars

Social worker
null

Jerome Drost

Personal trainer