Over DuveFit

Wat is DuveFit?

DuveFit is dé specialist in Zeeland als het gaat om hulpverlening door middel van sport. Door het jonge team van professionals voel jij je al gauw thuis.
Duvefit staat voor een inclusieve maatschappij. Daarom is er ruimte voor iedereen met lichamelijke of geestelijke klachten.

Missie

Primair is Duvefit er voor mensen die door een al dan niet aangeboren fysieke of geestelijke beperking buiten de maatschappij dreigen te vallen. De kwaliteit van leven voor deze mensen verhogen, is waar Duvefit voor staat. Door sport als middel te gebruiken, wordt de weerbaarheid verhoogt en begeleidt Duvefit deze mensen terug de maatschappij in. Daarbij werkt Duvefit vanuit de overtuiging dat zorg op maat situationele zorg is, vanuit mogelijkheden in plaats vanuit beperkingen gedacht.

Daarnaast trainen verschillende sporters bij Duvefit, van recreanten tot topsporters en denk hierbij ook aan ouderen. Al deze verschillende doelgroepen biedt Duvefit specifieke programma’s aan. Deze sporters vormen gezamenlijk de veilige Duvefit-maatschappij.

Door de mensen met een beperking aan het eind van hun Duvefit-traject in deze Duvefit-maatschappij te laten participeren, creëert Duvefit via sport voor zijn primaire doelgroep een veilige toegang tot de maatschappij. Zo draagt Duvefit bij aan een inclusieve maatschappij.

Visie

De maatschappij wordt steeds individualistischer en veeleisender en via social media wordt een perfecte wereld voorgespiegeld. Mensen met een al dan niet aangeboren fysieke of geestelijke beperking ervaren hierdoor een steeds grotere drempel richting de maatschappij.

Duvefit levert in Zeeland een wezenlijke bijdrage in het volledig laten participeren van mensen met een beperking in de Zeeuwse maatschappij. Hiervoor wordt sport als middel ingezet.

Duvefit is empathisch, denkt vanuit mogelijkheden, creëert een vertrouwensband en begeleidt cliënten tijdens de laatste stappen richting participatie in de maatschappij.

MAAK KENNIS MET HET TEAM

Duvefit beschikt over een team van professionals om het beste uit elke training te kunnen halen!

null

Wouter Duvekot

Eigenaar, Social Worker, Bewegingsagoog, Personal Trainer
null

Ruben Schotanus

Pedagogisch Medewerker
null

Perry Bek

Social Worker, Bewegingsagoog
null

Mitchel van Boxtel

Personal trainer
null

Roy Mulder

Personal trainer
null

Chelsea Wondergem

Administratief medewerker
null

Harmen Sterk

Gedragsdeskundige generalist
null

Paula Duvekot

Social worker, P&O adviseur
null

Emiel Kloosterman

Social worker, Bewegingsagoog