Wil jij leren boksen of heb jij al boks ervaring?

Meld je dan aan voor DuveBoks!

Wat is DuveBoks?

Boksen is nu voor iedereen toegankelijk bij DuveFit. In een goede sfeer waarbij respect voor elkaar centraal staat leer je boksen en krijg je een complete work-out. Een professionele trainer verzorgd de groepstraining van 60 minuten om het beste uit jezelf te halen. Ongeachte je niveau kun je werken aan je techniek en je fysiek.

Wat train je bij DuveBoks?

Tijdens deze trainingen leer je technisch boksen en krijg je een complete work-out. In deze trainingen worden er stoottechnieken gedaan op de handschoenen en pads. Ook worden er spierversterkende oefeningen gedaan, werken we aan je conditie en verhogen we jouw explosiviteit. De meer ervaren boksers kunnen natuurlijk ook sparren.

Voor wie is DuveBoks geschikt?

De trainingen zijn bedoeld voor iedereen die wil leren boksen en die een hele goede work-out willen doen. Boksen is namelijk een van de beste trainingen voor het verbeteren van je conditie en het versterken van al je spieren. Met boksen verbrand je gemiddeld wel 800 calorieën per uur!

De DuveBoks training bij Duvefit kan worden gevolgd door iedereen die ouder is dan 14 jaar. De boks trainingen zijn zo opgebouwd dat ze toegankelijk zijn voor ieder niveau. Er doen zowel mannen als vrouwen mee in de training.

 

Met hoeveel mensen wordt DuveBoks gegeven?

In verband met de huidige corona maatregelen mogen er maar 8 personen deelnemen aan onze groepstrainingen. Normaal gesproken is dit maximaal 12 personen. Wij vinden de persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens het uitvoeren van de oefeningen heel belangrijk.

Hoelang duurt DuveBoks?

De DuveBoks trainingen duren één uur.

Waar wordt DuveBoks gegeven?

DuveBoks wordt gegeven in de DuveGym. De DuveGym kun je vinden aan Stationspark 30 in Goes.

Wanneer wordt DuveBoks gegeven?

DuveBoks wordt op meerdere momenten gegeven. Ben je benieuwd op welke dag en welke tijd? Klik dan hier voor het rooster van de groepstrainingen!

Wat kost de deelname aan DuveBoks?

De groepstrainingen hebben allemaal dezelfde prijs. Je kan een abonnement afsluiten of jezelf als beginner aanmelden voor een losse training. De prijs van de abonnementen is afhankelijk van het type abonnement. Klik hier voor meer informatie over de abonnementen.

Wie geeft de DuveBoks?

Onze trainer Mitchel geeft de DuveBoks trainingen. Met de ervaring en enthousiasme van Mitchel, ben je gegarandeerd van een gezellige, leuke en sportieve training waar je het maximale uit jezelf haalt! Hij geeft naast de DuveBoks training, ook de DuveKids trainingen, andere groepstrainingen en Personal Training.

INSCHRIJVEN

Wil jij leren boksen of heb jij al boks ervaring? Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor DuveBoks!
De trainer en andere deelnemers wachten op jou en zullen je motiveren om jouw doel te behalen. Tot snel in de DuveGym!

Bereid je goed voor...

Een goede training begint bij een goede sportoutfit. Maak jouw bezoek aan de DuveGym compleet door te trainen in de Duvefit sportkleding!
Wist je dat je een gratis t-shirt krijgt als je het plus-abonnement van de groeptrainingen aanschaft? Klik hier voor meer informatie!

Duvefit Nike T-shirt

34,95

Heren Duvefit Nike T-shirt.

Pasvorm: 

 • Regular fit
 • Fijne aansluiting op armen

Specificaties:

 • Temperatuur regeling: Dri-FIT technologie houd je droog en comfortabel
 • Kleur: zwart
 • Materiaal: 100% polyester

DuveFit Crop Trui

29,95

Crop trui

De crop trui is lekker zomers en stijlvol.

Pasvorm:

 • Capuchon met touwtjes
 • Rits functie
 • 2 borst zakken

Specificaties:

 • 70% cotton
 • 30% polyester

Duvefit Lange Trainingsbroek

29,95

Duvefit Lange Trainingsbroek

Sportieve slim fit broek die elastisch is, met rits aan pijp, kontzak met rits, vakje voor telefoon met rits. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen voor een leg day. Onderkant is strakker. Ideaal voor gebruik tijdens het sporten, voetballen of relaxen op de bank.

Pasvorm:

– Broek rekt mee
– Ritsjes aan de pijp
– Touwtjes in de broek.
– Logo rechter bovenbeen.

Specificaties:

 • Kleur: zwart
 • Pasvorm: Slim fit.

DuveFit Legging

29,95

Dames Legging Zwart/Grijs:

De fantastische mee rekbare, niet doorschijnende legging is de ultieme legging om in te trainen, zweten en presteren. Zelfvertrouwen is van belang in de sportschool en met deze Vital Seamless Legging ben je ervan verzekerd. Inclusief 2 zakken om o.a. telefoon in te doen.

Pasvorm:

 • Deze bevat een slimfit rondom de boven benen.
 • Bevat 2 zakken speciaal voor je smartphone.

Specificaties:

 • 84 % nylon
 • 16% spandex