Wil jij leren boksen of heb jij al boks ervaring?

Meld je dan aan voor DuveBoks!

Wie geeft de DuveBoks?

De DuveBoks wordt gegeven door Yaël. Met de ervaring van Yaël, ben je gegarandeerd van een leuke en sportieve training waar je het maximale uit jezelf haalt! Ze geeft naast de DuveBoks training, ook andere groepstrainingen en Personal Training.

Veelgestelde vragen

Boksen is voor iedereen toegankelijk bij DuveFit. In een goede sfeer waarbij respect voor elkaar centraal staat leer je boksen en krijg je een complete work-out. Een professionele trainer verzorgd de groepstraining van 60 minuten om het beste uit jezelf te halen.

Wat train je bij DuveBoks?

Tijdens deze trainingen leer je technisch boksen en krijg je een complete work-out. In deze trainingen worden er stoottechnieken gedaan op de handschoenen en pads. Ook worden er spierversterkende oefeningen gedaan, werken we aan je conditie en verhogen we jouw explosiviteit. De meer ervaren boksers kunnen natuurlijk ook sparren.

Voor wie is DuveBoks geschikt?

Iedereen, ouder dan 14 jaar, die wilt leren boksen en een goede work-out willen doen kunnen meedoen aan de DuveBoks. De trainingen zijn zo opgebouwd dat ze toegankelijk zijn voor ieder niveau.

Wist je dat we ook een Boks training hebben voor mensen met Parkinson, NAH, spierziektes, evenwichtsproblemen of chronische ziekten die nog zelfstandig kunnen lopen en staan? Lees hier meer.

Met hoeveel mensen wordt DuveBoks gegeven?

Wij vinden de persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens het uitvoeren van de oefeningen heel belangrijk. Daarom zijn onze groepen met maximaal 8 personen.

Waar en wanneer wordt DuveBoks gegeven?

De DuveBoks vindt plaats in de DuveGym op zaterdagochtend van 11:00 tot 12:00 uur. Het adres is Stationspark 30 in Goes. Onze DuveGym is volledig uitgerust om jou uit te dagen om het maximale uit jezelf te halen.

Wat kost de deelname aan DuveBoks?

Deelname aan groepstrainingen kan al vanaf € 6,15 per keer!

Om deel te nemen aan onze groepstrainingen kun je via onze abonnementenshop een abonnement of rittenkaart aanschaffen. Liever eerst een keer een training proberen? Meld je dan aan voor een gratis groepstraining!

Ervaringen

DuveFit heeft al veel sporters kunnen helpen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen. Daarom lees je hier een aantal van hun positieve ervaringen met de sportbegeleiding.

Bereid je goed voor...

Een goede training begint bij een goede sportoutfit. Maak jouw bezoek aan de DuveGym compleet door te trainen in de DuveFit sportkleding!

Duvefit Handdoek

13,25

Duvefit handdoek:

Ideaal voor sport gebruik. Handig om mee te nemen.

Specificaties:

 • 40 x 80 cm Sport handdoek.
 • 100 procent katoen.
 • Milieuvriendelijke verftechniek
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Duvefit Nike broek

34,95

Duvefit Nike broek

Sportieve slim fit broek die elastisch is, met rits aan pijp, kontzak met rits, vakje voor telefoon met rits. Geschikt voor een leg day. Onderkant is strakker. Ideaal voor gebruik tijdens het sporten, voetballen of relaxen op de bank.

Pasvorm:

– Broek rekt mee
– Ritsjes aan de pijp
– Touwtjes in de broek.
– Logo rechter bovenbeen.

Specificaties:

 • Kleur: zwart
 • Pasvorm: Slim fit.
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Duvefit Trui

34,95

Duvefit Trui:

De trui heeft het Duvefit logo op de borst. De trui heeft lange mouwen met duimgat functie bij de hand en heeft een ronde hals. De trui is gemaakt van katoen en elastan. Ideaal voor gebruik naar de sportschool of voor relax gebruik thuis.

 

Pasvorm

 • Het item valt strak om het lichaam (slim fit)
 • De trui zit strakker rond armen en borst.
 • Er bevinden zich zakken op de buik.
 • Touwtjes in de capuchon van de trui.
 • Logo op de borst
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Duvefit Nike T-shirt

34,95

Heren Duvefit Nike T-shirt.

Pasvorm: 

 • Regular fit
 • Fijne aansluiting op armen

Specificaties:

 • Temperatuur regeling: Dri-FIT technologie houd je droog en comfortabel
 • Kleur: zwart
 • Materiaal: 100% polyester