Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

 

Mei 2024

Aandacht voor Pleegzorg in Goes: Jouw Huis Een 2e Thuis?

Ben jij dat pleeggezin waar Omar na de wedstrijd de overwinning viert? Of ben jij de pleegouder waar Jip haar hart kan luchten? Een fijn thuis is niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Juvent, de Zeeuwse pleegzorgorganisatie, zet zich onder andere in voor deze kinderen die een tweede thuis nodig hebben. Voor in de weekenden bijvoorbeeld, of voor eens per maand. Of gewoon voor zo lang als nodig is. Voor kinderen van 0 tot 23 jaar.

Duvefit helpt deze maand aandacht te besteden aan pleegzorg in de gemeente Goes. En daarmee bij onze zoektocht naar mensen die iets willen betekenen in het leven van een kind, dat door omstandigheden even niet thuis kan wonen.

Nieuwsgierig naar het pleegouderschap?

Doe de test, kijk voor meer informatie op pleegzorg.nl, vraag hier ons informatiepakket aan of neem deel aan een van de (online) informatiesessies van Juvent. Natuurlijk mag je met vragen contact met ons opnemen en vertellen we je graag meer over pleegzorg.

DUVEKIDS SPORT & SPEL

Het is cruciaal voor kinderen tussen 8 en 12 jaar om te sporten, omdat het talloze voordelen biedt voor hun fysieke, mentale en sociale ontwikkeling. Sporten bevordert niet alleen een gezonde levensstijl en het behoud van een gezond gewicht, maar het helpt ook bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden, coördinatie en balans. Bovendien versterkt het de spieren en botten, wat essentieel is voor de groei van het kind.

 

Sporten draagt ook bij aan het zelfvertrouwen en de zelfwaardering van kinderen, omdat ze hun vaardigheden verbeteren en succeservaringen opdoen. Bovendien leren ze teamwork, discipline en doorzettingsvermogen, wat hen helpt in hun academische en sociale leven. Het stimuleert ook een gezonde concurrentiegeest en leert omgaan met winst en verlies op een positieve manier. Kortom, sporten is niet alleen leuk, maar het legt ook de basis voor een gezonde en evenwichtige levensstijl op latere leeftijd.

* Kinderen van 8 t/m 12 jaar

* Iedere maandag & woensdag van 16:00 tot 17:00

Wil jij ook fysiek en mentaal STERKER worden?

Waarvoor zijn onze groepstrainingen zo goed?

– Fysieke fitheid

– Mentale gezondheid

– Verhoogd energieniveau

– Stressvermindering

– Verbeterde slaapkwaliteit

– Verhoogd zelfvertrouwen

– Sociale verbondenheid

– Algeheel welzijn

 

Wil jij ook op een leuke en een gezellige manier je grenzen verleggen? Meld je dan nu snel aan voor een GRATIS proefles!

Small group- /bedrijfstraining bij DuveFit

  • voor iedere groep tot 6 personen
  • trainen in een persoonlijke fitnessruimte
  • trainingen op maat
  • gevarieerde trainingen
  • sterke groepsdynamiek
  • we gaan aan de slag met jullie persoonlijke doelen!
  • kosten besparend in vergelijking met personal training
  • wij zijn jouw stok achter de deur

Neem contact met ons op of kom eens langs voor een kennismakingsgesprek.