harmen

Harmen Sterk

Ik ben Harmen Sterk en als gedragsdeskundige (orthopedagoog-generalist) verbonden aan DuveFit. Naast mijn werk geniet ik van familie en vrienden en de kleine dingen in het leven. Ik ben ook graag aan het sporten, met name voetbal en tennis en ik hou van klussen in en om het huis. Samen met anderen bezig zijn, nieuwe mogelijkheden onderzoeken en ondernemen en daar vooral veel plezier in en aan beleven maakt me een gelukkig mens.

 

In mijn werk ben ik verantwoordelijk voor de (kwaliteit van) zorg en behandeling voor een brede groep mensen van jong en oud. Ik vind het ontzettend veel voldoening geven om een stukje van iemands leven samen te mogen doorlopen en waar mogelijk een bijdrage te leveren om de ander verder te helpen. Daarin geloof ik erg in samen werken, samen optrekken en samen doen. Actieve behandeling, door, met en midden in het leven. Soms door specifieke oefeningen en gesprekken, maar vaak gewoon door samen het gewone leven te ervaren en de moeilijkheden daarin samen aan te gaan of anders te bekijken.

 

Bij DuveFit geven we daar elke dag weer met veel plezier vorm en inhoud aan en zien jongeren ontwikkelen in zelfvertrouwen, eigenwaarde en (levens)vaardigheden! Ben je benieuwd hoe we dit doen? Dat lees je in dit artikel!