JEUGD VOETBALTRAININGEN

JEUGD VOETBALTRAININGEN

Wil jij tijdens de zomerstop niet stoppen met voetballen?

DuveFit organiseert jeugd voetbaltrainingen, zodat jij onder begeleiding van ervaren trainers kan blijven voetballen!
Dus ben jij tussen de 10 en 16 jaar oud? Meld je dan nu aan voor de jeugd voetbaltrainingen bij DuveFit!

Waaruit bestaat de jeugd voetbaltraining?

Door verschillende soorten oefeningen wordt er tijdens de training gefocust op kracht, snelheid, coördinatie, techniek en als allerbelangrijkste, plezier. We zorgen ervoor dat jij goede balcontrole hebt, krachtige trappen tegen de bal kan geven en prachtige doelpunten maakt. De oefeningen worden ook gebruikt bij trainingen van (amateur) volwassenen voetbal.

Met wie zit ik in een team tijdens de jeugd voetbaltraining?

Tijdens de training wordt jij ingedeeld in groepen. Deze indeling wordt gedaan op basis van leeftijd. Samen met jouw leeftijdsgenoten train je de zomer door om fit te blijven en te zijn voor het nieuwe seizoen. Dus neem jouw vrienden of vriendinnen mee naar de training en heb met een groep jongeren een uur vol gezelligheid en goede training.

Voor wie is de jeugd voetbaltraining?

De jeugd voetbaltraining is speciaal voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar die graag tijdens de zomervakantie willen blijven voetballen. 

Waar en wanneer vindt de jeugd voetbaltraining plaats?

In 2022 organiseert DuveFit geen jeugd voetbaltrainingen, maar we hebben wel twee toffe alternatieve opties bedacht:

  1. Deelname aan de 16+ voetbaltrainingen. Deze zijn iedere dinsdag en donderdag tussen 12 juli & 4 augustus van 19:30 tot 21:00. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau.
  2. Deelname aan de jeugdfitness trainingen met een Duvekids & Jeugd abonnement die maandelijks opzegbaar is of met een rittenkaart. In de maand juli zullen wij de jeugdfitness trainingen richten op voetbal. De jeugdfitness is iedere woensdagavond van 18:00 tot 19:00 en iedere vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:00.

Mocht 1 van deze (of misschien wel beide) opties jullie aanspreken, dan kunnen jullie een rittenkaart of abonnement kopen in onze abonnementenshop.

Wie geeft de jeugd voetbaltraining?

Met de ervaring van trainers Wouter en Roy zorgen zij ervoor dat jij nog beter op het veld presteert, waardoor jullie tegenstander in het nieuwe seizoen het moeilijk gaat krijgen.

AANMELDEN

Waarom stoppen met voetballen in de zomerstop? Als je je inschrijft voor de jeugd voetbaltrainingen kan jij gewoon door voetballen! De trainers hebben genoeg en goede ervaring om de training tot een succes te maken. Vertel het tegen al jouw vrienden en/of vriendinnen en we zien je op het veld!

Bereid je goed voor...

Een goede training begint bij een goede sportoutfit. Maak jeugd voetbaltraining compleet door te trainen in de Duvefit sportkleding!