Op zoek naar begeleid fitness voor en door jonge gasten?

Samen met je leeftijdsgenoten onder
begeleiding knallen en een pompje zetten!

Wat is jeugdfitness?

Tijdens de jeugdfitness leren wij de jongeren motorisch vaardiger worden en sporten op een uitdagende manier met daarbij de juiste begeleiding. Ze maken hier kennis met verschillende work-outs. De work-outs zijn gericht op pure kracht, core stability, mobility, Ab attack en full-body trainingen wat jongeren willen! Even lekker met je leeftijdsgenoten onder begeleiding knallen en een ‘pompje zetten‘.

Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat de jongeren bij ons gezien en gehoord worden. We bieden ze een veilige omgeving waarin ze kunnen en mogen zijn wie ze zijn. Mochten ze met persoonlijke dingen zitten, is daar zeker ook tijd voor om deze in te brengen.

Het zijn gezellige sport groepen waarin er een leuke sfeer is, er afwisselend vrij gesport kan worden, circuits worden gedaan en er sociale interacties worden aangegaan. Het doel is dat ze het leuk hebben, fysiek bezig zijn en leren bewegen.

Waarom deelnemen aan jeugdfitness?

Uit onderzoek (Bron: PZC) blijkt dat steeds meer jongeren thuis zitten en slechter bewegen dan hun leeftijdsgenoten elders in het land. Dat is niet alleen slecht voor de motoriek, het hart, vaten en conditie, maar onvoldoende bewegen heeft ook negatieve gevolgen voor leerprestaties, gezond gewicht en gedrag. Zeker als je naar de middelbare school gaat heb je vaak minder tijd voor vaste sport dagen. Veel jongeren stoppen daarom met hun sport en komen daardoor in hun ontwikkeling stil te liggen.

Wij als DuveFit willen daar verandering in brengen. Bij de jeugdfitness worden jongeren gezien en leren ze bewegen in leuke sfeer met sociale contacten. De jongeren komen 1 uur intensief bewegen wat positief bijdraagt aan hun gezondheid en sociale welzijn. We leren ze ook oefeningen aan die ze zelfstandig thuis kunnen doen.

Voor wie is de jeugdfitness?

De jeugdfitness is speciaal voor jongeren tussen de 13 en 16 jaar. Iedere jongere kan meedoen op zijn of haar niveau. Tevens kan jeugdfitness een mooi verlengstuk zijn na een jeugdhulpverleningstraject. Zo kunnen deze jongeren na hun traject samen met leeftijdsgenoten sporten en plezier hebben.

Wist je dat we DuveKids Sport & Spel trainingen aanbieden voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar?

Waar en wanneer vindt de jeugdfitness plaats?

De jeugdfitness is iedere woensdag van 18:00 tot 19:00 uur en op vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur. De trainingen vinden plaats in de DuveGym. Adres: Stationspark 30, Goes. Wij hebben specialistische, leuke, uitdagende materialen en spellen

Inschrijven gaat via het rooster op Virtuagym nadat je een abonnement of rittenkaart hebt aangeschaft. Heb je vragen of hulp nodig met het inschrijven? Neem dan contact op via administratie@duvefit.nl

Wat kost de jeugdfitness?

Deelname aan de jeugdfitness kan al vanaf € 4,62 per keer!

Via onze abonnementenshop kun je voor jouw kind een jeugdfitness abonnement of rittenkaart aanschaffen. Liever eerst een keer een training proberen? Meldt je kind dan aan voor een gratis training!

  • DuveKids & Jeugd Basis – 1 keer per week voor €25 per maand
  • DuveKids & Jeugd Plus – 2 keer per week voor €40 per maand
  • DuveKids & Jeugd 10 rittenkaart voor €69

DuveFit is aan gesloten bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur Zeeland. Het jeugdfonds betaald de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te kunnen sporten. Lees de spelregels op de website van jeugdfonds om te kijken of je hiervoor in aanmerking komt.

Organiseert DuveFit ook jeugdfitness voor scholen?

Met regelmaat verzorgen wij jeugdfitness op maat voor scholen. Wil jij als docent een sportieve top middag regelen voor jouw leerlingen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wie geeft de jeugdfitness?

Met zijn ruime ervaring in personal training en passie voor sport, garandeert trainer Dion de jongeren van een gezellige, leuke en sportieve training! Hij geeft naast jeugdfitness, ook andere groepstrainingen en Personal Training.

AANMELDEN

Op zoek naar begeleid fitness voor en door jonge gasten? Wil jij met leeftijdsgenoten onder begeleiding knallen en een ‘pompje zetten‘?
Meld je aan via de onderstaande knop!

Bereid je goed voor...

Een goede training begint bij een goede sportoutfit. Maak jouw jeugdfitness training compleet door te trainen in de DuveFit sportkleding!