Daniëlle (43) werkt  op een assurantiekantoor en zit dagelijks achter een bureau. Zij vindt het dan ook fijn dat ze, naast het tennissen, twee keer per week er volop tegenaan kan gaan bij Duvefit. Daniëlle sport sinds maart vorig jaar (2020) bij Duvefit op basis  van personal training. Zij vertelt wat Duvefit  zo bijzonder maakt en hoe  de trainers ervoor zorgen dat ze, tijdens de training, alles eruit haalt wat in haar zit!

Hoe ben je in aanraking gekomen met Duvefit in Goes?

“Ik ben samen met mijn broer gestart bij Duvefit. Mijn broer is eigenaar van het assurantiekantoor waar ik werk en heeft mij aangespoord om samen met hem, onder werktijd, te gaan sporten. Ik had namelijk een hele drukke periode achter de rug en een beetje ontspanning en een uitlaatklep kon ik wel gebruiken. We zijn samen met personal training gestart en deden dit twee keer in de week. 

 

Wat maakt Duvefit zo bijzonder?

“Wat ik zo fijn vind aan Duvefit is de sfeer. De sfeer is laagdrempelig en gewoon normaal, er worden geen hoge prestaties  van je geëist. Of: er worden geen te hoge eisen aan je gesteld. Je kan sporten op je eigen kracht en limiet. Natuurlijk word je wel gemotiveerd om dat limiet toch iets verder omhoog te duwen. Dat lukt vaak ook ondanks dat je dacht dat het niet mogelijk was.”

 

“De jongens bij Duvefit zijn deskundig en  lekker normaal.”

 

“De trainers die bij Duvefit rondlopen maken Duvefit zoals het is, zij maken Duvefit bijzonder. Eerst werd ik begeleid door Wouter, en later heeft  Collin het overgenomen. Het zijn beiden spontane en normale jongens die jou zien als sporter en niet als klant of patiënt. Voor of na de training wordt er altijd een praatje gemaakt, ze zijn echt geïnteresseerd in jou als persoon. Daarnaast zijn het jongens die je goed begeleiden en motiveren bij het sporten; ze weten waar ze het over hebben.”

 

Wat zijn je ervaringen met de personal training bij Duvefit?

“De eerste paar keren die ik ben geweest, zijn we bezig geweest met een plan van aanpak. We hebben gekeken naar wat mijn wensen en doelen zijn. Ik wilde wat afvallen, mijn conditie verhogen en meer spieren krijgen. Vanuit die doelen worden trainingen gemaakt en deze zijn altijd anders . Dat maakt het erg leuk en motiverend. Als ik mij na een paar maanden meer wilde focussen op een andere spiergroep, werd het programma weer aangepast. Ze zijn dus erg flexibel. Ook wordt er om de  zes weken een meting gedaan. Het geeft  echt voldoening om te zien wat voor resultaat ik boek.”

 

Wil jij ook sporten bij Duvefit Goes?

“Ik ben echt zeer tevreden met de personal training bij Duvefit en ik raad het iedereen ook zeker aan!” 

Wij bieden personal training aan, als je één op één wilt sporten om jouw doelen te bereiken. Zit je toch meer in de ‘teamspirit’? Dan hebben wij ook verschillende groepstrainingen die je kan volgen! Wil je hier meer over weten? Kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op.