Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

 

April 2024

Versterking aan boord

 

Ondertussen al 3 maanden neemt Meyke alle administratie van DuveFit waar. Knap want dat is niet niks. We zijn super blij met haar gezellige persoonlijkheid en haar kwaliteiten. En ze heeft zelfs al nieuwe ideeën en verbeteringen aangedragen. Hier haar voorstelronde:

“Ik ben Meyke en nu 31 jaar. Gelukkige mama van een prachtige dochter van 5 jaar en we wonen in Wilhelminadorp. Mijn motto is : Alles kan je leren! Als je maar wil. Zo ben ik ooit begonnen als Transport planner en werk ik nu als Office Manager bij DuveFit. Mijn zelfontwikkeling staat op nummer 1 en dit is ook waarom ik mij als een vis in het water voel bij DuveFit. Daarnaast vind ik het ook geweldig om andere mensen te helpen en te laten groeien, dat komt ook goed tot zijn recht.

Mijn drone en camera staan altijd gereed om toffe foto’s en filmpjes van DuveFit te maken! In de toekomst zullen jullie vast meer van mij zien.”

We gaan weer uitbreiden

 

Zoals jullie weten bieden wij hulpverlening d.m.v. sport en bieden we verschillende soorten sport begeleiding. Sport is voor hulpverlening een (heel sterk) middel maar we bieden veel meer zoals (systeem) gesprekken en gebruiken meerdere muzische instrumenten of methodieken om jongeren doelen en competenties verder te laten ontwikkelen. Mede daarom hebben wij geïnvesteerd in nog meer privé ruimtes waarbij we gesprekken en ook onze administratie werkzaamheden met formeel en informeel netwerk beter kunnen uitvoeren. Zoals je ziet is hier ruimte voor spelletjes, privé gesprekken, gesprekken met het systeem, netwerk of gedragsdeskundige. Team DuveFit blijft ontwikkelen ‘stay tuned’.

Omroepzeeland op bezoek bij DuveFit

 

Zoals in de nieuwsbrief van februari vermeld zijn er opnames geweest vanuit Omroep Zeeland. Op 8 april zijn deze beelden uitgezonden. In deze aflevering is te zien dat onze collega Marwin verteld over hoe wij werken, vertellen jongeren wat zij geleert hebben en krijgt u een kijkje in onze gym.

 

Je kunt deze beelden bekijken via deze link: https://youtu.be/jHd3mSPc2rA?si=9zRd-gcxaxCHfPM7

PERSONAL TRAINING

Personal training of duo personal training biedt verschillende voordelen voor mensen die hun fitnessdoelen willen bereiken. Allereerst biedt personal training een gepersonaliseerde aanpak, waarbij het trainingsprogramma wordt afgestemd op de individuele behoeften, doelen en fysieke conditie van de persoon. Dit maximaliseert de efficiëntie van de training en minimaliseert het risico op blessures door een focus op correcte techniek en progressieve belasting.

DUO PERSONAL TRAINING

Duo personal training heeft vergelijkbare voordelen, maar biedt ook de mogelijkheid om te trainen met een vriend, familielid of partner. Dit kan de motivatie verhogen en het plezier in het trainingsproces vergroten, omdat je samenwerkt en elkaar kunt aanmoedigen. Bovendien kan het delen van de kosten van een personal trainer ook financieel voordelig zijn. Kom daarom gerust eens langs voor een kennismaking gesprek.