Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

 

Maart 2024

Groepstrainingen Duvefit

 

Duvepower: 60 minuten fullbody training.

Womanpower: 60 minuten fullbody training voor vrouwen.

Bootcamp: 60 minuten buik, billen en benen voor vrouwen.

DuveHIIT: 30 minuten High Intensity Interval Training. Kracht, conditie, snelheid, Core stability en explosiviteit.

DuveBoks: 60 minuten bokstraining.

Vrij Trainingsmoment: 60 minuten vrij trainen in onze gym.

JeugdFitness: 60 minuten full body training voor jongeren van 13 t/m 16 jaar.

DuveKids Sport & Spel: Samenwerken, communiceren en omgaan met winst en verlies voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Boks & Fit Plus: (mensen met lichamelijke uitdagingen) 60 minuten training voor volwassenen met Parkinson, NAH, spierziektes evenwichtsproblemen of chronische ziekten. Met koffie na afloop.

DuveSport Plus: 60 minuten training voor jongeren/ jongvolwassenen met een lichtverstandelijke beperking of NAH.

Personal Training: 60 minuten training die aansluit op jouw doelen en interesses.

Small Group Training: In een kleine groep werken aan je Persoonlijke doelen, zoals bij personal training.

BedrijfsFitness of opdrachten op aanvraag: We verzorgen teambuilding, vitaliteit, leefstijl en voeding webinars. Wij voeren lichaam en fit metingen uit

 

Mijn naam is Clemens, 27 jaar en woon in Vlissingen. Zelf sporten en bezig zijn zorgt ervoor dat ik lekker in mijn vel zit. Dit gevoel probeer ik bij iedereen over te brengen op zijn of haar eigen niveau.

Tijdens mijn CIOS opleiding heb ik veel geleerd over het lichaam en ben ik afgestudeerd met een voetbaltrainers diploma B (UEFA B/TC2) en een Golf professional diploma. Nu ben ik bezig met de Sportkunde opleiding in Vlissingen waar ik in mijn 2e jaar zit. Mijn stage loop ik bij DuveFit en loop mee bij Dion en Mitchel op de woensdagen en donderdagen. Ik zie jullie dan!

Team in ontwikkeling blijven

 

Intern opleiden, interne supervisies, expertises overbrengen, bij DuveFit leren we graag nieuwe dingen! Naast dat we veel bezig zijn om mensen bewust te maken hoe ze bewegen, nieuwe oefeningen aanleren, voedingskeuzes maken. Maar ook jongeren nieuw gedrag proberen aan te leren, zijn we ook intern bezig om alle collega’s nieuwe dingen aan te leren of verschillende onderwerpen op te frissen.

Zo bereiden verschillende collega’s thema’s voor waarin ze gespecialiseerd zijn en delen we kennis.

In de maand maart stond het thema “groepen leiden” centraal. Grote kleine groepen. Op het gebied van didactiek, gedrag, interacties etc. Op deze manier houden wij als team elkaar scherp en kan ieder zijn expertise overbrengen aan de andere collega’s.