143388217_2892921954329652_8565992889444925041_o

Chelsea Wondergem

Ik ben Chelsea Wondergem. Sinds eind 2020 ben ik werkzaam als administratief medewerker bij DuveFit. Ik ondersteun het team op administratief en organisatorisch gebied. Mijn werkzaamheden zijn enorm divers, elke dag is anders en dat maakt het ontzettend leuk en uitdagend!

Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik veel buiten te vinden, wandelend of fietsend met mijn 3 super lieve honden, in mijn moestuin met mijn kippen of met een goed boek in de zon. Een gezonde levensstijl is voor mij erg belangrijk. Ik vind het enorm leuk om gezond te koken en ik neem regelmatig zelfgemaakte snacks mee voor mijn collega’s.

DuveFit over Chelsea
Door de enorme groei van DuveFit in een korte tijd, zocht DuveFit administratieve versterking. Chelsea is geen onbekende voor ons. Meer dan een jaar heeft zij een hulpverleningstraject bij DuveFit doorlopen, daar is een goede vertrouwensband ontstaan en kwamen wij kwaliteiten tegen die wij mistten in het team.

Zij is het bewijs dat je nooit moet opgeven, ondanks dat het niet makkelijk is! Niet bij de pakken neer gaan zitten, maar juist kijken naar mogelijkheden en je kwaliteiten. Dit is een van de belangrijkste kenmerken van het DuveFit concept. Iedereen doet mee! Werken vanuit mogelijkheden met passie en het volgen van je hart. Chelsea is een prachtig voorbeeld hiervan.
Lees hier het verhaal van Chelsea en haar assistentiehond Hailey.

Team DuveFit is heel blij met Chelsea. Ze is sinds eind 2020 in ons team en wij zouden al niet meer zonder haar kunnen.