image00026

Chelsea Wondergem

Ik ben Chelsea Wondergem. Eind 2020 ben ik begonnen bij DuveFit als administratief medewerker en inmiddels ben ik doorgegroeid tot Office Manager. Mijn werkzaamheden zijn enorm divers, elke dag is anders en dat maakt het ontzettend leuk en uitdagend! Mijn verantwoordelijkheden bij DuveFit:

  • Verzorging van de financiële-, klanten-, personeels- & loonadministratie;
  • Het beheer van de website, webshop en ons online platform Virtuagym;
  • Doorontwikkelen en verbeteren van de bedrijfsvoering;
  • Het ondersteunen van Team DuveFit waar nodig. Ik help met organisatorische -, administratieve – en IT vragen, stuur aan waar nodig, bied een luisterend oor en ik maak regelmatig gezonde snacks voor het team.

 

DuveFit over Chelsea
Door de enorme groei van DuveFit in een korte tijd, zocht DuveFit administratieve versterking. Chelsea is geen onbekende voor ons. Voordat ze bij ons kwam werken heeft ze bij DuveFit een hulpverleningstraject doorlopen. Tijdens het traject is er een goede vertrouwensband ontstaan en kwamen wij kwaliteiten tegen die we mistten in het team. Chelsea is het bewijs dat je nooit moet opgeven, ondanks dat het niet altijd makkelijk is! Niet bij de pakken neer gaan zitten, maar juist kijken naar mogelijkheden en je kwaliteiten. Lees hier het verhaal van Chelsea en haar assistentiehond Hailey.