Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

 

Januari 2024

Jeugdfitness opgelet!

 

Vanaf 8 januari is er naast de dinsdag en vrijdag een nieuw jeugdfitness moment op ons rooster, namelijk: Maandag 17:00 – 18:00 uur.

Deze training is onder leiding van onze topper Mirjam!

Wij hebben er zin in , hopelijk jullie ook! Tot maandag.

Waarom hebben wij 3 Jeugdfitness lessen al en 2 DuveKids lessen? Naast onze jeugdhulpverlening?

Heb jij of uw kind ook dit

 1. Verminderde motoriek door overmatig telefoongebruik
 2. Zittende levensstijl leidt tot fysieke inactiviteit
 3. Mogelijke impact op concentratie door constante digitale afleiding
 4. Ongezonde eetgewoonten en risico op overgewicht
 5. Verstoorde slaappatronen als gevolg van schermgebruik
 6. Beperkte buitenactiviteiten en frisse lucht
 7. Verminderde face-to-face sociale interactie

Bewustwording en het bevorderen van een gebalanceerde levensstijl zijn cruciaal voor het welzijn van de jeugd.

Wij hebben een .

 1. Bevordert een gezonde levensstijl
 2. Ontwikkelt sterke botten en spieren
 3. Verbetering van coördinatie
 4. Bevordert zelfdiscipline en zelfvertrouwen
 5. Helpt bij het handhaven van een gezond gewicht
 6. Bevordert sociale interactie, vooral in groepsverband

Meld je aan via www.duvefit.nl

Of stuur voor meer info een berichtje naar sport@duvefit.nl

Een belangrijke medewerker in het Zonnetje

Onze gepensioneerde officier / conciërge / adviseur/ en vooral alles kunnende Marcel was op 29 januari jarig. Dat was natuurlijk een groot feest. We willen hem bij deze nogmaals bedanken voor zijn betrokkenheid en inzet bij Duvefit. Bijna elke dag is hij aanwezig om dingen te maken en de omgeving van Duvefit te verbeteren.

Hij staat altijd voor ons klaar, fit en energiek in voorspoed en tegenspoed.

Je kan hem herkennen als die drukke man die in de gym van alles monteert en repareert.

Eerste scholenreeks sociale weerbaarheid afgerond

Zoals onze trouwe volgers weten zijn wij met Duvefit actief op alle middelbare scholen in Goes. We geven hier sociale weerbaarheidslessen. Dus door sport en spel maken we jongeren bewust van wie ze nu zijn, wie ze mogen zijn en wie ze kunnen zijn. Zowel voor zichzelf als voor de ander.

De eerste lessenreeks is afgerond op woensdag 17 januari op Ostrea Fruitlaan. We mogen met trots vermelden dat we natuurlijk gewoon door blijven gaan met deze trainingen. We genieten ervan dat we veel jongeren zien uitstappen en ontwikkelen.

Collega’s die werden gerepareerd

Dit jaar begon voor 2 collega’s met een reparatie. Ondanks hard trainen en fysiek fit blijven, blijft gezondheid een geschenk. Je hebt veel zelf in de hand, maar natuurlijk kunnen er ook dingen zijn die je overkomen.

Zo is Collega Vaitièro deze maand geopereerd aan een navelbreuk. We mogen met blijheid vermelden dat deze operatie geslaagd is. Ook collega Damian is deze maand geopereerd aan zijn knie. Zijn herstel zal nog even duren maar deze operatie is gelukkig ook geslaagd.

Wat ook goed is om te vermelden, Wouter loopt sommige dagen al weer zonder krukken. Ook zijn herstel lijkt voorspoedig te verlopen. Zo zie je maar, het ziet niet altijd mee, maar het kan wel altijd weer beter worden.

BHV training herhaalt

Het is natuurlijk belangrijk dat klanten zich veilig voelen bij Duvefit. Veiligheid is een breed begrip en gaat over verschillende schijven. 1 van die schijven is bedrijfshulpverlener. We kunnen jullie gerust stellen en laten weten dat onze collega’s Dominque en Emiel weer opnieuw hun herhaling hebben gehad voor hun BHV. Duvefit was al veilig bevonden, maar nu natuurlijk helemaal met deze mannen.