Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

 

December 2023

Een actie voor niet bestaande klanten kan natuurlijk niet zonder een actie voor wel bestaande klanten!

Bestaande klanten zijn juist zo belangrijk voor Duvefit. We waarderen ze, we kijken er uit wanneer ze komen sporten, en we zijn trots op hun inzet! Omdat we voor niet bestaande leden een actie hebben in januari (eerste 2 weken gratis sporten), hebben we er natuurlijk ook 1 bedacht voor bestaande klanten.

 

Dit in de vorm dat iedereen die lid is bij Duvefit voor 1 januari een gratis Duvefit sportshirt heeft ontvangen.

20×5 Challenge

We willen iedereen hartelijk bedanken die een bijdrage geleverd heeft aan de 20×5 challenge. Zowel de mensen die spullen hebben gedoneerd, als de mensen die via mond op mond reclame deze actie aan het licht hebben gebracht.

We willen laten weten dat de pakketten die wij hebben bezorgd met veel dankbaarheid en liefde zijn ontvangen. Mooi hoe we met elkaar dit mogelijk hebben kunnen maken!!

Crowdfunding actie Arne

Op 5 november 2015 raakt Arne op 24-jarige leeftijd betrokken bij een ernstig bedrijfsongeval. Arne is gereanimeerd, in coma geraakt maar met veel bijkomende complicaties eruit gekomen. Arne heeft door zijn ongeval hersenschade opgelopen.

 

Arne heeft het afgelopen jaar keihard gewerkt aan zijn herstel bij Duvefit. Maar dit is niet genoeg, daarom is er contact gezocht met TrainM in Antwerpen. Zij zijn Europa ́s meest innovatieve neurorevalidatie kliniek die meetbaar herstel oplevert. Omdat deze behandeling zelfstandig gefinancieert moet worden is deze crowdfunding actie opgezet. Deze behandeling gaat hem namelijk echt verder helpen in zijn herstel. Het is harverwarmend hoeveel donaties er zijn gedaan en daarom willen wij iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze behandeling namens Arne Janssen, de familie en team Duvefit heel erg bedanken!

Onze topper Harmen Sterk in de spotlights!

Gedragsdeskundige (orthopedagoog-generalist)

Een aantal recensies die we ontvangen en die veel zeggen over hoe Harmen is en werkt:

-“Een genot om naar te luisteren”

-“Ik voel me gehoord en niet zo maar bestempeld “

-“ Wij als ouders zijn heel tevreden met wat we nu mee gekregen hebben en hebben echt inzicht in de situatie gekregen”

-“Chille gast voor een gedragsdeskundige, niet zo stijfjes”

-“Je ziet dat hij veel ervaring heeft en weet hoe het werkt”.

 

Juli 2021:  2,5 jaar geleden is Harmen het jonge team komen ondersteunen op het gebied van analyseren, begeleiden, behandelen diagnostiek, systemisch werken, scholing, intervisies, supervisies, multicomplexe casuïstiek en nog veel meer.

Wij allemaal zijn net als de klanten reuze blij en trots dat we zo een topper aan ons zij hebben. Hij werkt al die tijd mee in de ontwikkeling van DuveFit het DuveTeam.

Meer info over wat Harmen bij ons doen?

https://duvefit.nl/gedragsdeskundige/