Voor ons team van TMC Wonen en Project organiseerden we op 30 juni een leuk personeelsevent. Even wat anders dan anders en na de coronatijd waren we wel toe aan een leuk event. De coronamaatregelen versoepelden, dus timmerden we een leuk programma in elkaar. Een goede sfeer vinden we erg belangrijk, dus we wilden ervoor zorgen dat het programma meteen goed begon. Zelf ken ik Wouter en DuveFit al vanaf het eerste uur, dus ik wilde hun er graag bij betrekken om ervoor te zorgen dat de juiste toon meteen werd gezet. DuveFit verzorgde voor ons de warming up van het personeelsevent. En dat is goed gelukt!

Wat waren jullie verwachtingen en doelen?

We gingen er vanuit dat DuveFit met een verrassend en actief programma zou komen. Het doel van de DuveFit/TMC Zeskamp die we organiseerden was om ons personeelsevent meteen goed op te starten en onze teamspirit een boost te geven. Dit wilde we bereiken door een mix van activiteiten waar verschillende kwaliteiten voor nodig waren zoals samenwerking, snelheid, denken, behendigheid en kracht. DuveFit heeft hier een mooi programma voor gemaakt.

Wat is jullie het meest bijgebleven van de zeskamp?

De teamspirit die we sowieso al hebben, kreeg weer eens een enorme boost! Veel onderlinge strijd, veel sfeer en daarmee een enorm goede start van het personeelsevent. Er was een verrassend programma met veel actie, competitie en voor alle deelnemers een onderdeel om op uit te blinken. Zo waren er zes onderdelen: een stormbaan estafette, blinddoek parcours, steppenrace, touwtrekken, vier op een rij en een gewichten estafette. Als afsluiter was er een wedstrijd mannen tegen de vrouwen en werden er zo snel mogelijk grote bamboetorens gebouwd.

Wie waren de trainers en hoe hebben zij geholpen bij het bereiken van jullie doelen?

Wouter, Mitchel en Chelsea. Ze begeleidden de onderdelen van de zeskamp, registreerden de uitkomst van de competitie en moedigden de deelnemers enorm goed aan om het beste beentje voor te zetten. Het zijn jonge, leuke gasten die je altijd weten uit te dagen je kwaliteiten in te zetten om het beste uit jezelf te halen. Én deze gasten gaan zelf de uitdaging ook niet uit de weg. Een personeelsevent als dit was even wat anders voor hen, maar meteen kwamen ze met leuke ideeën en wisten ze op professionele wijze een gaaf programma neer te zetten. 

Zou je DuveFit aanraden aan andere bedrijven voor team building events en waarom?

Absoluut! De communicatie is top, dat is ideaal. Je weet meteen wat je aan hen hebt en je kunt er op vertrouwen dat ze iets unieks voor jouw bedrijf neerzetten!

– Robert van TMC Wonen