Grand Opening door Jo-Annes

We zijn trots dat we nu officieel geopend zijn en samen als team met Jo-Annes door het lint zijn gegaan.
Twee jaar geleden was de opening in de Koploper en 20 mei 2022 in het nieuwe pand. Dit allemaal dankzij de enorme groei van DuveFit in de afgelopen jaren.

Per toeval zijn we op het Stationspark gekomen, het was het oude RWS pand. De eigenaar Dirk-Jan van Wijck vond ons concept en ideeën super, dit dreef hem om het pand aan ons te verhuren. Hij vindt het een mooie toevoeging aan de maatschappij en vind het mooi wat wij als DuveFit voor de maatschappij betekenen.

We zijn trots en dankbaar dat er zo veel mensen waren bij de opening. Zo veel enthousiaste mensen voor wie DuveFit een positieve verandering heeft gebracht dankzij onze hulpverleningstrajecten of sporttrajecten.

We zien een positieve toekomst tegemoet! We doen er alles aan om persoonlijk te blijven, onze kwaliteit te waarborgen en mensen te helpen op psychisch en fysiek gebied op een zo laagdrempelig mogelijke manier. Dit doen we met ons enthousiaste team.

Iedereen is welkom bij DuveFit en kan altijd gratis mee doen met een van onze groepstrainingen of een vrijblijvende intake doen voor een van onze individuele trajecten. Gun jezelf een succes ervaring!

DuveOpening-44
DuveOpening-68
DuveOpening-05
DuveOpening-55
DuveOpening-63
DuveOpening-77
DuveOpening-67
DuveOpening-48
DuveOpening-31