The Fatburn Project

Vanaf 11 april bieden wij het Fatburn traject aan speciaal voor vrouwen. Het programma duurt 12 weken waarbij je twee keer per week traint voor je summerbody. Samen met een groep dames werk je aan hetzelfde doel: zo snel mogelijk vet verliezen. Gedurende het traject zullen er 3 weeg- en meet momenten zijn (uitgevoerd door een vrouwelijke collega). In dit traject zit geen persoonlijk voedingsadvies inbegrepen, mocht je hier interesse in hebben dan horen we het graag.

 

Wat is het Fatburn Traject?

Het doel van dit traject zegt het eigenlijk al, namelijk op zo een effectief mogelijke manier vet verbranden door middel van hoge intensiteit trainingen. De training bestaat uit een mix van kracht & conditie oefeningen waarbij we proberen een hartslag van tussen de 70/75% van de maximale hartslag te hanteren. In deze hartslagzone verbrand je namelijk het meest/snelst vet . Tijdens deze trainingen wordt fullbody getraind.

 

Wat kost het Fatburn Traject?

Om deel te nemen aan het traject, koop je een DuveFit plus abonnement € 65 per maand in de abonnementenshop.

 

Wanneer zijn de Fatburn trainingen?

  • Maandag: 15:00 tot 16:00 uur
  • Dinsdag: 19:00 tot 20:00 uur
  • Woensdag: 20:00 tot 21:00 uur
  • Donderdag: 19:00 tot 20:00 (Booty-camp vrouwen groep)
  • Zaterdag: 09:00 tot 10:00 uur

Mocht het een keer voorkomen dat er een week is dat je maar aan 1 Fatburn training kan deelnemen, dan mag je je ook inschrijven voor een van onze andere groepstrainingen.

Aanmelden voor de trainingen gaat via het rooster in virtuagym! Hulp nodig? Mail dan naar administratie@duvefit.nl