Fit4Summer Traject

Vanaf 1 mei bieden wij het ‘Fit4Summer’ traject aan. Binnen dit traject werk je aan het doel om fit te worden voor de zomer. Het programma duurt 12 weken waarbij je twee keer per week traint om te transformeren naar de fitste versie van jezelf. Dit doe je met een groep die bestaat uit maximaal 12 deelnemers omdat wij persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens het uitvoeren van de oefeningen heel belangrijk vinden.

Voor slechts €65,- per maand leer je in de trainingen jouw grenzen te verleggen met behulp van de trainer en de groep. Gedurende het traject zullen er twee weeg-en meet momenten zijn. In dit traject zit geen persoonlijk voedingsadvies inbegrepen. Mocht je hier interesse in hebben dan horen we het graag. Wel start dit traject met een kickoff waarbij kennis wordt gemaakt met elkaar en er een voorlichting over voeding wordt gegeven.

Duvefit021222-89
Duvefit021222-44

Wanneer zijn de ‘Fit4Summer’ trainingen?

Met het Fit4Summer traject kun je deelnemen aan alle groepstrainingen:
– Booty-camp;
– WomenPower;
– Duve-HIIT;
– DuvePower;
– DuveBoks.

Bekijk hier het rooster voor de tijden!

Wanneer je specifiek met de groep sporters wilt trainen met hetzelfde doel, kan dat op de volgende momenten:
– Maandag ‘Fit4Summer’: 20.00-21.00
– Dinsdag ‘Fit4Summer’: 20.00-21.00
– Zaterdag ‘Fit4Summer’: 10.00-11.00

De weeg- en meetmomenten zijn ook gepland tijdens deze trainingen.

Duvefit021222-28
Gun jezelf een succeservaring

Liever een individueel traject starten? Dat kan!

Het is bij ons ook mogelijk om een (duo) personal training traject te starten. Hierbij ga je samen met een maatje of individueel aan de slag met een personal trainer om te werken aan jouw doelen. Zij zijn de stok achter de deur en zullen jou elke keer weer motiveren om het maximale uit jezelf te halen.

Aan het begin van het personal training traject starten we met een lichaamsanalyse om je beginsituatie te schetsen. Vervolgens komt de analyse maandelijks terug, om zo de gemaakte progressie tastbaar te maken. Naast het sporten ontvang je ook nog eens vele extra’s zoals persoonlijk voedingsadvies, een trainingsschema voor thuis en een complete DuveFit sport outfit!

Ben je enthousiast geworden? Geef dan jouw emailadres en telefoonnummer door via sport@duvefit.nl en dan nemen wij contact met je op!