Fitste Versie van Jezelf Traject

Vanaf 1 maart bieden wij het ‘Fitste versie van jezelf’ Traject aan. In een groep ga je samen werken aan hetzelfde doel: de fitste versie van jezelf worden. Dit kun je al doen voor slechts €65,00 per maand!

Het programma duurt 12 weken waarbij je twee keer per week traint om te transformeren naar de fitste versie van jezelf. Tijdens de trainingen leer je jouw grenzen te verleggen met behulp van de trainer en de groep. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers omdat wij de persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens het uitvoeren van de oefeningen heel belangrijk vinden.

Iedereen krijgt de mogelijkheid om aan het begin en eind van het traject een fysieke meting te laten doen om hun voortgang te meten. Deze weeg- en meetmomenten worden tijdens de trainingen uitgevoerd door onze een van onze trainers. In dit traject zit geen persoonlijk voedingsadvies inbegrepen, mocht je hier interesse in hebben dan horen we het graag.

Duvefit021222-89
Duvefit021222-44

Wanneer zijn de ‘Fitste versie van jezelf’ trainingen?

Met het Fitste versie van jezelf traject kun je deelnemen aan alle groepstrainingen:
– Booty-camp;
– WomenPower;
– Duve-HIIT;
– DuvePower;
– DuveBoks;
– DuveWOW.

Wanneer je specifiek met de groep sporters wilt trainen met hetzelfde doel, kan dat op de volgende momenten:
– Maandag van 20.00 tot 21.00 uur
– Zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur

De weeg- en meetmomenten zijn ook gepland tijdens deze trainingen.

Duvefit021222-28
Gun jezelf een succeservaring

Liever een individueel traject starten? Dat kan!

Het is bij ons ook mogelijk om een (duo) personal training traject te starten. Hierbij ga je samen met een maatje of individueel aan de slag met een personal trainer om te werken aan jouw doelen. Zij zijn de stok achter de deur en zullen jou elke keer weer motiveren om het maximale uit jezelf te halen.

Aan het begin van het personal training traject starten we met een lichaamsanalyse om je beginsituatie te schetsen. Vervolgens komt de analyse maandelijks terug, om zo de gemaakte progressie tastbaar te maken. Naast het sporten ontvang je ook nog eens vele extra’s zoals persoonlijk voedingsadvies, een trainingsschema voor thuis en een complete DuveFit sport outfit!

Ben je enthousiast geworden? Geef dan jouw emailadres en telefoonnummer door via sport@duvefit.nl en dan nemen wij contact met je op!