Hey Jacco! Stel jezelf eens even voor.

Mijn naam is Jacco de Leeuw, mede-eigenaar van NedBase & ik volg nu ongeveer een jaar personal training bij DuveFit.

 

Hoe ben je bij DuveFit terecht gekomen?

NedBase maakt gebruik van een kantoorruimte in de koploper in Goes. DuveFit zat daar toentertijd ook gevestigd & zo ben ik in contact gekomen met Wouter & DuveFit.

 

Hoe zou je DuveFit omschrijven?

DuveFit is een hele leuke club met jonge trainers die erg enthousiast zijn, heel professioneel, maar toch heel toegankelijk & benaderbaar.

 

Waarom ben je dit personal training traject gestart?

Ik ben dit personal training traject gestart om mijn algehele fitheid te verbeteren. Vroeger heb ik veel gesport alleen dat was een beetje in de sloppen geraakt. Een aantal jaar terug dacht ik: “hier gaan we gewoon weer mee aan de slag!”

 

Wat waren jouw verwachtingen & doelen?

Mijn verwachtingen en doelen waren dat ik in een relatief korte tijd mijn algehele fitheid zou kunnen verbeteren door intensief te trainen.

Ik merk iedere maand duidelijk verbetering. Op het moment dat ik een week niet train merk ik het al aan mijn lichaam. Mijn belangrijkste doel is om mentaal/fysiek fit te zijn en dat lukt door consistent twee keer per week te trainen.

 

Wie is jouw trainer & hoe helpt hij jou bij het behalen van jouw doelen?

Mijn trainer is Mitchel van Boxtel. Mitchel is heel betrokken bij de personal training en coacht mij door de moeilijke momenten heen. Waar Mitchel ook goed op let is dat ik in de juiste houding train & zo blessurevrij kan trainen.

 

Waarom zou je DuveFit aanraden aan je omgeving?

DuveFit is heel toegankelijk & benaderbaar. Ook zijn de trainingen op professioneel niveau en de begeleiding is top. Daarnaast is het een hele leuke en sociale club. Dat maakt het ontspannen om hier te trainen.

 

Wat zou je mee willen geven aan anderen?

Je kan nooit te vroeg starten met personal training bij DuveFit. Je werkt aan je fysieke gesteldheid, maar je merkt ook echt dat je mentaal lekkerder in je vel zit. Dat gun ik iedereen!

 

Bekijk hier het interview van Jacco!