Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

 

April 2023

Officieel gecertificeerd Mattenspel trainer

Wouter heeft begin april de cursus basis en expert behaald!

Het Mattenspel wordt gebruikt bij kinderen in een scheidingssituatie, pleeggezin, vluchtelingensituatie of een andere situatie waarbij kinderen meerdere verblijfplaatsen hebben. Bewegen, visueel maken en non-verbaal werken Spelenderwijs.

Het Mattenspel biedt in relatief korte tijd veel inzicht in hoe een kind de situatie ervaart. Het kan vanaf jonge leeftijd (vanaf 3 of 4 jaar) worden ingezet. Het laat het kind spelenderwijs inzicht geven in zijn wereld.

Het sluit ideaal aan bij de DuveFit visie.

DuveDag

We hebben als DuveFit Hulpverlening & Sportbegeleiding vrijdag 28 april een Duve-ZESKAMP voor alle klanten en jongeren georganiseerd. Dit feest vond plaatst omdat het op deze dag precies 1 jaar geleden was dat DuveFit zijn nieuwe pand betrok en dat hebben we dus groots gevierd. Het motto daarbij was: IEDEREEN doet mee!

De Duve-ZESKAMP vond plaats tussen 13.00 en 17.00 uur in het Duvepand, Stationspark 30  in Goes. Deze dag bestond uit een zeskamp met toffe onderdelen zoals een stormbaan springkussen, sponsrace & diverse andere leuke spelletjes. Tijdens deze zeskamp werd de muziek verzorgd door onze eigen DuveFit DJ Xander.  Iedereen deed mee ongeacht zijn of haar beperking. Want inclusiviteit is waar Duvefit voor staat!

Wanneer we terugkijken op deze dag, hebben we met zijn allen genoten en was het super leuk en leerzaam.

Binnenkort volgen de foto’s en aftermovie!

Een Topper in het licht

Monique Verschuure, alle DuveFitters zijn super trots op je. 9 oktober 2020 zware covid, plots niks meer kunnen terwijl je dubbele topsport beoefend. Toen je bij ons binnen kwam lukte het nog niet om een minuut hard te lopen.

Doet en deed er alles aan om weer haar normale leven en fysiek terug te krijgen zo ver dat kon! Wij waren en zijn daar onder andere iedere week een klein deel in maar voornamelijk zijzelf! Dat is niet makkelijk is geweest. Maanden van frustraties vallen en opstaan. Monique was geregeld erg gefrustreerd maar gaf NOOIT OP. Ze kijkt altijd naar wat ze wel kan en dat is precies de mooie boodschap en essentie van het leven.

Google haar naam eens en zie welke topprestaties zij meerdere marathons levert!!

Samenwerking Intersport Goes

Het is bekend dat wij graag spullen weg geven. Dit om zo veel mogelijk mensen te motiveren tot bewegen en gezonde lifestyle en te laten zien dat iedereen gelijk is! Intersport Goes wil hier in mee helpen en denken. Met of zonder beperking, topsporter of recreatie sporter iedereen is gelijk en vandaar symbolisch het t-shirt en nu ook nieuwe producten.

Al vanaf dag 1 bedrukt Intersport shirts van DuveFit Ondertussen al duizenden t shirts en artikelen en dat al 4 jaar lang. Nu zijn Intersport en DuveFit met een mooie samenwerking gekomen. Nieuwe tasjes, bidons, shirts en nog meer komt er aan!

Nieuwe samenwerking met Dek Opleidingen

Wij zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met Dek opleidingen. Wij mogen namelijk leefstijlcursussen aanbieden aan vrachtwagenchauffeurs.

 

In deze cursus behandelen we theorie over bijvoorbeeld:

  • Voeding
  • Fysieke belastbaarheid
  • Slaap en ontspanning
  • Bewegen

Maar we gaan ook in de praktijk aan de slag met:

  • Til technieken
  • Ervaren wat bewegen met je lichaam doet
  • Competitie

Wij kijken uit naar de uitvoering van deze samenwerking!