Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

 

Februari 2024

Lokale Legendes door de Terneuzense Boys

Op 2 februari werden wij in het zonnetje gezet door de Terneuzense Boys. Dit met de tekst  ‘Van ’t afdrogen van je spleet naar een logo op je reet!’. Waar deze tekst vandaan komt is omdat we als Duvefit in 2019 handdoeken hebben gesponsord om de billen goed mee af te drogen en vanwege een actie waarbij Wouter broekjes met het logo van Duvefit ‘pontificaal’ op de billen heeft gegeven. We werden benoemd als zijnde ‘lokale legende’, altijd leuk om zo in het zonnetje te staan!

Wij willen bij deze gelijk ook laten weten dat wij super dankbaar zijn voor deze liefdevolle en mooie berichten. We waarderen het ten zeerste Terneuzense Boys dankjulliewel!

Omroep Zeeland aanwezig bij Duvefit

Vanwege een sportartikel bij Omroep Zeeland hebben er op dinsdag 20 februari opnames plaats gevonden bij Duvefit. Verschillende jongeren werden geïnterviewd, verschillende sportvormen werden gefilmd en ook onze collega’s zijn flink ondervraagd. De sfeer was goed en we hebben met zijn allen de kijkers een beeld proberen te geven van wat wij bij Duvefit doen. Ben jij net zo nieuwsgierig als ons? De uitzending is op vrijdag 5 april. Volg onze socials, wanneer er meer details zijn van de tijd zullen we dit met jullie delen!

: .

Vast contract en 40 + uur !

Mitchel is het eerste personeelslid welke in dienst is gekomen bij Duvefit. Hij heeft mede gezorgd voor de ontwikkelingen op het personal training gebied. Hij heeft alles mee gemaakt vanaf het oude pand tot nu. Mitchel gaf zijn full time baan op voor een “maar 20 uur contract” wat voor DuveFit iets nieuws en spannends was. Maar dit heeft hij snel uitgebreid naar 32 en nu zelfs naar een vast contract met 40+.

Mitchel bedankt voor altijd je positieve energie ontwikkelingen, betrouwbaarheid, kennis en kunde en alles wat je aan ons team toevoegt.

Op naar meer ontwikkeling samen!

Duvefit Boks & Fit plus groep

Vanaf 1 maart heeft er een verandering plaatsgevonden voor de Boks & Fit plus groep. Voorheen was de training van 10:00 tot 11:00, maar sinds 1 maart trainen we van 11:00 tot 12:30. We trainen een uur en sluiten vervolgens af met een koffie halfuurtje. Zo pakken we ook het sociale vlak mee en kunnen we tot nog een hechtere groep komen. Zo werden er al beloftes gemaakt dat er taarten werden gebakken en meegenomen. Dit laatste halfuurtje is volledig vrijwillig en is dus niet verplicht om te blijven, maar het is natuurlijk wel gezellig.

 

Ook hebben we al een tijdje een nieuw gezicht meelopen, namelijk Bianca! Zij komt op vrijwillige basis ons begeleiden en onze boks techniek bijspijkeren. Bianca heeft namelijk veel ervaring met boksen en geeft hier ook geregeld les in. Een echte toevoeging voor onze groep!