Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

 

Juli 2023

Vacature Alert Personal Trainer

  • Wil jij van je leefstijl je werk maken?
  • Ben jij sociaal vaardig?
  • Wil jij in unieke gym met uniek concept en mini maatschappij werken?
  • Weet jij mensen te motiveren om hun doelen te behalen?

Dan ben jij misschien wel de trainer die wij zoeken!

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Bekijk dan onze vacature!
Stuur je sollicitatie brief & CV naar sport@duvefit.nl
Doe dit voor 20 augustus aanstaande.

TEJO huis presentatie

Op donderdag 27 juli hebben wij een presentatie gehad van Diana Beije, zij is coördinator van het TEJO huis in Goes. TEJO staat voor therapeuten voor jongeren en is een organisatie die zich geheel vrijwillig inzet voor jongeren in de leeftijd tussen de 10 en 20 jaar. Bij een TEJO huis kun je geheel vrijblijvend binnenlopen en zul je opgevangen worden door een hulpverlener die naar jou wil luisteren en met je mee wil kijken in de dingen waar je tegen aanloopt. Het TEJO huis in Goes vindt je in de Frans den Hollanderlaan 21 in Goes. Kijk ook eens op de website www.tejo-nederland.nl.

Nieuwe collega

Voor onze trouwe volgers en klanten van DuveFit zal dit een bekend gezicht zijn, ja ja onze Vaitiero is weer back in business. Na zijn stageperiode succesvol afgerond te hebben, kunnen wij nu met veel enthousiasme aankondigen dat Vaitiero per 1 augustus start als jeugdhulpverlener bij DuveFit. Zijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Welkom Vaitiero, we hebben zin om met jou aan de slag te gaan en kijken uit naar een gezellige, leuke en leerzame samenwerking.