Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

Juli 2022

De maand juli begon gelijk goed. Marwin kwam ons team versterken en er was vanaf het eerste moment al een klik met zowel collega’s als cliënten.

Ook zijn er een aantal mooie samenwerkingen met Skills & Control ontstaan in de vorm van een bootcamp training voor kids en een evenement genaamd jong & oud samen goud.

De bootcamp training met diverse spellen en krachtsoefeningen bevond zich op het veld van VV Kloetinge. Er werd fanatiek meegedaan en ik heb alleen maar lachende kids gezien, dus onze missie was geslaagd.

Daarnaast was ook het evenement Jong & Oud, Samen Goud een groot succes. Het doel van dit evenement was om de oudjes en de kids samen te brengen in de vorm van diverse sporten en spellen. De interactie en samenwerking tussen ouder en kind was mooi om te zien! Volgens de deelnemers was het zeker voor herhaling vatbaar.

Op 4 juli is de big boss getrouwd met zijn directrice, ze zijn getrouwd in stijl! Het gehele team was uitgenodigd om deze bijzondere dag te vieren.

De DuveFit voetbaltrainingen zitten er weer op. We zijn vier weken in de gym en op het veld bezig geweest. In de gym hebben we ons gericht op het functioneel sterker maken van de spieren, balans, explosiviteit en coördinatie. Op het veld zijn de meer bal-gerelateerde onderdelen als positiespel, pass en trapvormen en wedstrijdelementen aan bod gekomen. De mannen zijn fysiek uitgedaagd om in het nieuwe seizoen topfit aan de voorbereiding te kunnen beginnen en hun basisplaats op te eisen. We wensen jullie een succesvol seizoen!

Frans heeft besloten DuveFit te verlaten en een andere weg in te slaan. We willen je veel succes wensen in de toekomst!

De zomervakantie is begonnen en dat betekent dat het bij DuveFit ook wat stiller is doordat iedereen die op vakantie is. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en hopen jullie snel weer te zien!

We willen iedereen bedanken voor deze fantastische maand!