Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

 

Maart 2023

 

Een super gemotiveerde en leuke deelnemer in beeld

Jamie volgt nu al een aantal maanden personal training bij DuveFit. Jamie verteld dat hij open aan de reis is begonnen om aan zijn leefstijl te gaan werken. “Het eerste doel en tevens het belangrijkste doel is bereikt: het sporten leuk vinden. Jamie verteld dat hij DuveFit Duvefit zou aanraden omdat dit een veilige omgeving voor iedereen is waar er altijd oog voor je is.” Bedankt voor deze mooie worden Jamie dat doet ons goed!!

Ook interesse in personal training?

sport@duvefit.nl of +31638212805

Workshop DuveFit vanuit de Sprienke

De leerlingen van de Sprienke mogen vier weken een workshop naar keuze volgen. Waaronder bij DuveFit. Emiel geeft deze workshops aan de leerlingen van de Sprienke.

De workshops zien er als volgt uit:

  • Krachttraining
  • Boksen
  • Conditionele training
  • Spelvormen

Tijdens de vijfde les zijn presentaties van alle workshops. Deze geven ze op de Sprienke zelf. Tijdens deze presentatie laten de leerlingen zien wat ze hebben geleerd.

 

Alle ballen hoog challenge

Ook deze maand hadden we bij DuveFit weer een challenge. Dit doen wij om mensen uit te dagen. Het is leuk om dingen te leren en jezelf uit te dagen om ergens beter in te worden. Soms heb je misschien geen invloed op een situatie, of op bepaalde gedachtes, maar er is altijd wel iets waar je wel invloed op hebt. Zoek deze situaties op en daag jezelf uit. Elke overwinning is een overwinning.

De challenge zag er als volgt uit:

  • Onder de 12 jaar tegen de muur een zachte groene bal hooghouden met stuit
  • 12+ een tennisbal hooghouden zonder stuit
  • +- 3 meter van de muur
  • 3 pogingen

De winnaar van deze challenge heeft een hoodie van DuveFit gewonnen.

 

Upgrade in advies over voeding en lifestyle

Tijdens onze Personal Trainingstrajecten is er altijd al aandacht voor voeding. Want sporten en een gezonde leeftijd gaan altijd samen met voeding. De kennis hierin wordt uitgebreid want sinds deze maand kun je naast een goede PT sessie ook terecht voor deskundig voedingsadvies, wegen, huidplooi metingen, fit en vitaal checks.

 

DuveDag

We zijn deze maand flink bezig geweest met de voorbereidingen van de Duvedag die zal plaats vinden op 28 april. Deze dag is het namelijk feest, we vieren dit feest omdat we dan precies 1 jaar in het nieuwe pand zitten. Deze dag is speciaal ontwikkeld voor iedereen die bij DuveFit traint, zowel vanuit hulpverlening als sportbegeleiding.

Deze dag bestaat uit een zeskamp met toffe onderdelen zoals een stormbaan springkussen, sponsrace & diverse andere leuke spelletjes. Tijdens deze zeskamp wordt er muziek verzorgd door onze eigen DuveFit DJ Xander. Ook wordt er tijdens de pauze gezorgd voor hapjes & drankjes.

Iedereen die welkom is, heeft een uitnodiging gekregen met een QR code waarmee zij zich kunnen aanmelden. We hebben er natuurlijk allemaal al zin in, want dit beloofd een super leuke dag te worden.