Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

 

November 2023

Wie gun jij een mooie kerst?

Soms zijn er momenten dat iemand net even meer dat extra steuntje in de rug nodig heeft.

Vorig jaar mochten wij al een aantal boxen weggeven via de 20×5 CHALLENGE.

.

Jij kunt helpen om de mensen die het extra hard nodig hebben te ondersteunen.

 

Hoe kun je helpen?

Bij de ingang van DuveFit staan 5 boxen. Wil jij bijdragen, kruis dan op de bingokaart een product aan en lever de producten vervolgens bij ons in door ze in de box te leggen.

Nieuwe collega in beeld

Per 1 december start bij ons een nieuwe collega, zij wil zich alvast graag voorstellen:

“Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft. Het betekent dat je weigert op te geven.”

 

Mijn naam is Mirjam Baaijens, 30 jaar, getrouwd, moeder van 2, wonend in Vrouwenpolder en ik hou van omdenken. Zoals de quote hierboven! Ik ben er van overtuigd dat om hulp vragen het moedigste en tegelijk krachtigste is wat een mens kan doen. Ik geloof dat sport een van de beste manieren is om hulp te geven en te ontvangen. Graag zet ik mij in om op die manier naast iemand te gaan staan, het beste in de ander naar boven te halen en zo de ander tot hulp te zijn.

 

Ik heb hart voor kwetsbaren en vanuit die waarde werk en leef ik.

Vanaf de basisschool wist ik al dat ik iets in de sport wilde doen. Ik heb het CIOS gedaan en na jaren actief geweest te zijn als buitensportinstructeur- en coördinator ben ik de hulpverlening ingerold. Zo heb ik gewerkt bij het Leger des Heils als sport- en activiteitenbegeleidster en vanuit daar heb ik nu de perfecte job bij Duvefit: hulpverlening d.m.v. sport en spel!

 

Golfsurfen is mijn grootste passie en de zee is mijn thuis. Ook houd ik van muziek, camperen, met mijn gezin op stap gaan, creatief bezig zijn en chips.

Ontmoet ik jou binnenkort bij Duvefit? Tot dan!

Januari actie

Graag is Duvefit toegankelijk voor iedereen! We staan dicht bij de mens en willen dat de mens dicht bij ons staat. Ook in januari gaan wij het nieuwe jaar weer positief tegemoet. We willen onze gym graag openstellen voor iedereen. Daarom komen wij de eerste 2 weken van januari met een geweldige actie die het mogelijk maakt om kennis te maken met de gym van Duvefit. Alle groepslessen zullen dan namelijk 2 weken lang gratis worden aangeboden voor alle niet bestaande klanten. Begin jij dit jaar gezond en met volle kracht? Dan kun jij je voor deze actie aanmelden via sport@duvefit.nl.