Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

November 2022

Met de kerst een weekje dicht
We beginnen dit nieuwsbericht met de melding dat wij tussen 26 december en 31 december gesloten zijn. Ook wij hebben af en toe even tijd voor onszelf nodig, en dat gaan we deze week doen. Dit alles zodat wij vanaf 2 januari weer vol energie voor jullie klaar kunnen staan.

De Sprienke op bezoek bij DuveFit
VSO Dagbesteding is donderdag 24 november en donderdag 1 december bij ons op bezoek geweest ter afsluiting van een lessenreeks sport die gegeven werd op de Sprienke zelf. Trainers Emiel en Damian verzorgden een leuke leerzame work-out op de locatie van Duvefit. Extra sporten en tegelijkertijd werken aan sociaal emotionele ontwikkeling. Wat hebben we hier met zijn allen van genoten.

Boks en Fit Plus
In januari starten we met een nieuwe groepstraining voor mensen met Parkinson, NAH, spierziektes of evenwichtsproblemen. Tijdens de Boks & Fit Plus lessen wordt de cognitie, dubbeltaken, reactievermogen en balans getraind met als doel om de kwaliteit van het dagelijks leven te bevorderen. De les wordt elke donderdag tussen 10.00-11.00 uur gegeven bij DuveFit. Deze training wordt gegeven door onze collega Yael. Aanmelden kan via sport@duvefit.nl

Sportwethouder Martijn Vermeulen kwam langs bij DuveFit
Deze maand is sportwethouder Martijn Vermeulen langs geweest bij Duvefit. Dit om een kijkje te nemen in ons pand en zodat wij hem konden vertellen over onze passie van hulpverlening en sport. Hieronder het stukje wat hij over dit bezoek heeft geschreven op social media:
“Petje af voor deze kanjers! “
“Gisteren was ik in de middag langs geweest bij Duvefit. Duvefit is door jonge sport-ondernemer Wouter Duvekot opgericht vanuit zijn visie dat sport kan bijdragen aan (jeugd)hulpverlening. Gestart in de garage van zijn ouders en later op een andere locatie heeft hij nu sinds kort een prachtige locatie verwezenlijkt op het stationspark. Hier helpt hij jongeren met gedragsproblemen en mensen met een beperking die buiten de maatschappij drijgen te vallen. Als wethouder kwam ik een kijkje nemen omdat ik echt geloof dat sport een belangrijke rol kan spelen in mentale gezondheid. Het is prachtig om te zien dat Duvefit verschillende methoden in combinatie met sport gebruikt om jongeren hun leven weer op de rails te krijgen”.

Trots op onze collega Jerome
Ja dat zijn wij op onze collega Jerome. Want hij heeft het leven gered van een goede vriend van hem. Zo heldhaftig als hij is, sprong hij het water in om zijn vriend te redden. Dat heeft hij gedaan in mei, maar nu kreeg hij daar op 18 november (volledig terecht) een lintje voor. Daar zijn wij als team natuurlijk hartstikke trots op. Klik hier voor het hele verhaal.