Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

 

September 2023

Nieuwe stagiair Kilian Baar 2e jaars Social Work

Ik ben Kilian de Baar, 20 jaar oud, ik hou van sporten voornamelijk fitness en voetbal. In mijn vrije tijd ben ik veel op pad met vrienden en familie. Ik loop stage bij Duvefit en volg de opleiding socialwork. Ik heb voor Duvefit gekozen omdat de combinatie sport en hulpverlening mij geweldig lijkt.

Nieuwe stagiair Jerusha Van Den Bos 4e jaars Social Work

Mijn naam is Jerusha van den Bos, ik ben 20 jaar en volg de opleiding Social Work aan het HZ in Vlissingen.

 

Voor mijn opleiding had ik vorig jaar mijn HZ-P uitgevoerd bij Duvefit. Hiervoor had ik 35 uur meegelopen om in mezelf te investeren als professional. Ik koos Duvefit toen met oog op het oriënteren bij een organisatie dat wat buiten mijn comfort zone ligt.

 

De werkwijze van Duvefit beviel me toen zo goed dat ik ervoor heb gekozen om terug te komen en hier dit jaar mijn afstudeerstage te lopen.

Ik vind het leuk om actief en op een creatieve manier met kinderen en jongeren om te gaan en ik hoop me hier bij Duvefit verder te kunnen ontwikkelen als persoon en professional.

 

Ik heb er zin in!