Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

September 2022

De scholen zijn op 5 september 2022 weer begonnen en dat konden we direct merken bij DuveFit. De zalen zijn weer vol en alle kids en jongeren stappen weer vol motivatie in de gym. Ook de stagiaires zijn weer van de partij en staan te popelen om dit jaar ook voor hun een succeservaring te maken bij DuveFit.

 

 

Dit jaar worden we vertegenwoordigd door stagiair Damian Cijsouw, 19 lentes jong en 4e jaars student van het CIOS. Hij studeert dit jaar af als bewegingsagoog. Hij liep vorig jaar al op vrijdagen met DuveFit mee via zijn stage op de Sprienke. Hij zal als afstudeeropdracht een project opzetten om sporten toegankelijker te maken voor mensen die graag in een meer prikkelarme omgeving willen sporten.

 

 

Daarnaast wordt het team versterkt door stagiair Jerome Drost. Hij liep vorig jaar al stage bij ons, was erg gemotiveerd, leergierig en heeft zich ontzettend ontwikkeld waardoor hij naast zijn stage een baan heeft verdiend. Dit jaar is hij er ook weer bij. Jerome is 18 jaar en zit nu in het 2e jaar van het CIOS. Hij loopt stage als personal trainer en geeft ook meerdere groepstrainingen.

 

 

Ook loopt dit jaar Vaitièro stage bij ons. Vaitièro van Eijk, 28 jaar en 4e jaars student voor de opleiding Social Work aan de HZ in Vlissingen. Ook hij zit in zijn laatste jaar en zal dit jaar bij ons een afstudeeropdracht uitvoeren. Hij gaat onderzoek doen welke benadering passend is bij jongeren die voor hulpverlening komen maar hier niet voor open staan.

 

 

En dan laatst ‘but not least’ hebben we deze maand ook een avond mogen organiseren voor de kinderen van de werknemers van Waterland Projecten. Waterland Projecten nogmaals gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan! Er werd dan ook uitgebreid uitgepakt met een hapje en een drankje, ook mochten Emiel en Damian activiteiten verzorgen voor de kinderen. Er is heerlijk gesport en er zijn meerdere spellen gespeeld in het DuveFit gebouw. Zo hebben we verschillende balsporten en estafettes gedaan. Ook stond er een gigantisch springkussen voor de deur waar je je energie in kwijt kon raken. Het was een geslaagde avond en de kinderen en jongeren zullen lekker hebben geslapen.