Ik ben bij DuveFit terecht gekomen via een medewerker van SMWO die aan mijn school gekoppeld was. Zij heeft geadviseerd om een jeugdhulpverlening traject bij DuveFit te starten.
Ik ben het traject gestart om te werken aan mijn zelfvertrouwen. Ik ben sportief en niet het type om elke week aan de tafel te praten, ik ben graag in actie.

 

Wat waren jouw verwachtingen en doelen?

Dat de begeleiding ging helpen. Dat het beter bij mij zou aansluiten omdat ik van sporten hou. Doelen waren gericht op het vergroten van mijn zelfvertrouwen en het leren van grenzen aangeven.

Nu durf ik meer dingen en ga ik met meer vertrouwen nieuwe situaties aan.

 

Wie was jouw trainer?

Paula, zij heeft mij geholpen door niet te veel te pushen. Ze verzon leuke en uitdagende opdrachten. Ik voelde me bij haar vertrouwt, dit heeft ook zeker geholpen om mijn doelen te behalen.

 

Wat is het meest bijgebleven van jouw begeleiding?

Op een dag gingen we appels uitdelen bij de Dirk van de Broek. Het was eng om te doen, maar heb mijn grenzen verlegd. Nu denk ik er op een positieve manier op terug. Al zal het nooit mijn hobby worden.

 

Waarom zou je DuveFit aanraden aan je omgeving?

Door de combinatie sport en hulpverlening. Door de gezellige sfeer en fijne medewerkers.

 

Wat zou je mee willen geven aan anderen?

Zeg niet eerst nee of dat je iets niet kan, als je het niet geprobeerd hebt. Je kan meer dan dat je denkt!

 

Paula over deze topper

Ze is een voorbeeld van een jongere die door eigen doorzettingsvermogen en bereidheid om te willen weken aan zichzelf, stappen heeft gezet. Ze heeft ook het geluk met haar steunende netwerk die haar naast DuveFit ook uitdaagt in situaties die voor haar spannend zijn. Ze mag trots zijn op de behaalde resultaten maar nog meer op wie ze is als persoon. Hoewel sommige situaties misschien nog moeilijk zijn, ik weet dat ze het kan!

Op haar laatste dag kregen we als bedankje een memory spel met daarop allemaal foto’s van DuveFit onder andere met een foto van ons samen, bedankt voor dit waardevolle gebaar van waardering!