DuveFit is een sportieve plek, vol positieve energie, waar iedereen welkom is en waar sport echt verbroedert. Wie hier komt trainen, komt binnen en vertrekt met een glimlach.

 

Hoe ben je bij DuveFit terecht gekomen?

Ik zocht op internet waar in Goes ik een personal training kon volgen. Vervolgens heb ik bij DuveFit 1 keer per week gedurende 3 maanden personal training gevolgd.

Ik heb voor personal training gekozen omdat ik niet van groepstrainingen hou. Daarnaast wou ik een training volgen die gericht was op mijn individuele wensen en behoeftes.

 

Wat waren jouw verwachtingen en doelen?

Mijn doel was (en is nog steeds) body recomposition. Ik wou ook graag een aantal voor mij lastige oefeningen trainen en meer gewichten kunnen tillen. Ik verwachtte adviezen over trainingsvorm, het vergroten van het gewicht, het aantal herhalingen en sets, hypertrofie, intensiteit en herstel na training.

 

Heb je je doelen bereikt?

Ja, ik kan wel zeggen dat ik mijn doel heb bereikt. Hoewel body recomposition een lang traject is, heb ik veel adviezen gekregen die mij zullen helpen om mijn einddoel ooit te bereiken.

 

Wie was jouw trainer en hoe heeft hij je geholpen bij het bereiken van jouw doelen?

Ik heb met een fantastische trainer, Dion Sturm getraind. Dankzij Dion heb ik de (zware) trainingen zelf gedaan maar toch niet alleen. Hij weet precies hoe hij moet motiveren, hij is er om je steunen, aanmoedigen maar hij is niet overheersend en bazig. Hij heeft mij geholpen om mijn pr’s te bereiken. Bij Dion voelde ik mij op mijn gemak.

 

Wat is je het meest bijgebleven van het traject?

Van mijn training is Dion zijn begeleiding wat mij bijgebleven is. Dion, een vriendelijk en warm persoon, zorgde ervoor dat ik elke week met veel plezier zwoegde, zweette en mijn grenzen verlegde om vervolgens met een voldaan gevoel naar huis te fietsen.

 

Wat zou je mee willen geven aan anderen?

Voor degenen die personal training willen volgen, is DuveFit de juiste plek! Personal training is hier echt persoonlijk.