Ik kende DuveFit vanuit de jeugdhulpverlening. Niet wetende dat er ook reguliere sportlessen werden gegeven. Tot ik op internet een reclame tegenkwam voor het fatburn traject.

 

Waarom ben je begonnen met de trainingen?

Ik ben in eerste instantie begonnen met de groepstrainingen als opstapje om weer te gaan sporten en ook afvallen. Inmiddels om ervoor te zorgen dat ik ten tijde van een burn out blijf bewegen, in een ritme zit en daarmee mijn gemoedstoestand enigszins op pijl houdt. En nog steeds afvallen maar ook gewoon fit voelen.

 

Heb je je doelen bereikt?

De 3 maanden 2 keer per week sporten is ruim een half jaar later 4 à 5 keer per week sporten geworden. Dat terwijl ik een grondige hekel heb aan sporten. Ik voel me fysiek sterker en geestelijk gezien weet ik wel bijna zeker dat ik hierdoor een neerwaartse spiraal heb weten te voorkomen. De kilo’s is nog een ding, maar schijnbaar wegen spieren meer als vet 😉

 

Hoe zou je DuveFit in het kort omschrijven?

Persoonlijke aandacht, enthousiast, motiverend, normaliserend

 

Wie zijn jouw trainers?

Mitchel: die weet iets in je op te roepen dat maakt dat je er nog 10 kilo bij doet en gaat terwijl je eigenlijk denkt dat het niet meer gaat.

Dion: die de trainingen aanpast naar wens of blessures.

Jerome: die altijd let op de juiste houding. Sinds de start van zijn stage zie je hem groeien.

Wouter: standje doodgaan, maar wel lekker.

 

Wat is je het meest bijgebleven van de trainingen?

De persoonlijke aandacht en het feit dat ik er nog steeds ben en zelfs vaker ben gaan sporten. De trainingen waarbij je echt denkt, dit gaat niet meer. Maar toch.

 

Waarom zou je DuveFit aanraden aan je omgeving?

Kleine groepjes, goede begeleiding en hoe jullie met de jongeren aan de slag zijn vind ik echt fantastisch. Zowel privé als in mijn werk zou ik DuveFit aanraden voor iedereen. Jong naar oud, dik en dun, kwetsbaar en sterk.