Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

December 2022

Training hulpverlening 8 december

Met mensen werken is een uniek vak. Geen mens is hetzelfde en iedere hulpvraag is gebaat bij een andere aanpak. Maatwerk is hierbij van groot belang. Om aan te kunnen blijven sluiten bij hulpvragen hebben wij donderdag 8 december een training gehad van niemand minder dan Harmen Sterk, hij is orthopedagoog bij Sterk Advies en tevens onze gedragsdeskundige. We hebben als team gesproken over het thema suïcidaliteit, stress en weerbaarheid. Het was een verfrissende bijeenkomst die ons als hulpverlener weer nieuwe handvaten heeft gegeven om nog meer dienstbaar te kunnen zijn voor onze jongeren.

 

Boks en Fit Plus

Zoals jullie in de nieuwsbrief van november hebben kunnen lezen, starten we in januari met een nieuwe groepstraining voor mensen met Parkinson, NAH, spierziektes of evenwichtsproblemen. Halverwege december zat de work-out al vol gepland! Voor diegene die graag zouden willen starten is er een wachtlijst. Wees dus niet getreurd, bij genoeg aanmeldingen gaan wij kijken naar een tweede trainingsmoment. Stuur daarom gerust een mailtje naar sport@duvefit.nl.

 

Kerstborrel met het team

Als team hebben we in 2022 met passie bij DuveFit gewerkt om mensen vanuit verschillende opzichten een succeservaring te geven. Dit door middel van sport en lifestyle maar ook door mensen zowel mentaal als fysiek sterker te maken. Hier hebben we tijdens de kerstborrel op woensdag 21 december met zijn allen bij stil gestaan, en daarbij hoorde natuurlijk een mooi kerstpakket en een persoonlijke boodschap van onze leidinggevende Wouter.

Met de kerst een weekje dicht

We sluiten deze nieuwsbrief af met de melding dat wij tussen 26 december en 31 december gesloten zijn. Ook wij hebben af en toe even tijd voor onszelf nodig, en dat gaan we deze week doen. Dit alles zodat wij vanaf 2 januari weer vol energie voor jullie klaar kunnen staan.

We wensen iedereen fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar!