Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

 

Juni 2023

Samenwerking DEK opleidingen

Wij hebben een nieuwe samenwerking, namelijk met DEK opleidingen! We mogen voorlichtingen gaan geven aan vrachtwagenchauffeurs over leefstijl, fysieke belastbaarheid en tiltechnieken. Deze maand zijn we gestart met de eerste cursussen. Onderwerpen die in deze cursus naar voren komen zijn bijvoorbeeld de relatie tussen leefstijl en gezondheid, gezonde voeding, beweging en slaap. Binnen de cursus wordt er een stukje theorie gegeven maar mogen de vrachtwagenchauffeurs ook ervaren wat fysieke belasting door sporten met het lichaam doet. We kijken uit naar de volgende cursussen die we mogen geven dit jaar!

Website geüpdatet

Zorgpromotor heeft onze website + webshop weer in een nieuw jasje gezet. Ze sluiten prettig samen bij onze wensen en het resultaat mag er zijn! Daar zijn we enorm trots op! Dankjewel voor de prettige samenwerking.

Dit in combinatie van de gave foto’s en video’s van Young Lions en tekstueel en informatief aangepast door onze collega Chelsea Wondergem.

Hierdoor hebben mensen gelijk beeld bij wat we doen! Hulpverlening en sport begeleiding Neem gerust een kijkje op onze pagina’s.

Zomertrainingen

Op 20 juni zijn we gestart met de zomer voetbaltrainingen. Dit op dinsdagavond in de DuveFit PT studio en donderdagavond op VV ’s Heer Arendskerke. We hebben een club met enthousiaste deelnemers met intrinsieke motivatie om fit te beginnen aan het volgende seizoen. Beide trainingen bestaan nu uit een club van minimaal 10 deelnemers. Wil jij ook nog aanmelden kun je een mail sturen naar sport@duvefit.nl of schaf een rittenkaart aan op onze website www.duvefit.nl.

Thomas heeft zijn UEFA C Youth Diploma behaald

Naast zijn werkzaamheden bij DuveFit is Thomas (jeugd)trainer, hij heeft afgelopen seizoen de UEFA C Youth opleiding bij de KNVB gevolgd. Deze maand heeft hij hiervoor zijn diploma mogen ophalen!