Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

Oktober 2022

Nieuwe collega’s

We beginnen ook dit nieuwsbericht weer gelijk met fantastisch nieuws. Deze maand is onze nieuwe collega Thomas begonnen, Thomas is 22 jaar en komt uit Middelburg. Hij komt ons team versterken als jeugd hulpverlener en heeft de opleidingen ‘Onderwijs en Sport coördinator’ en ‘Health & Social Work’ op zak.

Ook hebben we er een super goede en leuke nieuwe collega bij als personal trainer. Het gaat om niemand anders dan Yaël, 25 jaar. Zij heeft de opleidingen ‘MBO persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen’ afgerond en de opleiding ‘HBO Sportkunde’.

 

Teamuitje

We zijn altijd bezig om anderen te activeren en een succeservaring op te laten doen. Op 7 oktober was het daarom tijd om ook eens stil te staan bij ons zelf en hebben we als team DuveFit een teamuitje gehad. Hierin kwamen alle facetten van plezier en kennis bij elkaar, zoals:

– Inleven in elkaar en in de “klanten”
– Team quiz bedacht door Emiel en Paula
– Clinic @rickdenooijer Bij DuveFit
– Uit eten bij Loetje in Breda
– Springkussen park Bounce Valley in Breda

Klik hier voor een impressie van deze dag!

 

Nieuwe groepen voor bedrijfsfitness

Deze maand zijn de werknemers van de Bruine Hypotheken & Pensioenen B.V. gestart met bedrijfsfitness. De werknemers kwamen zelf met het idee om fitter te worden doormiddel van deze trainingen. Twee weken geleden zijn we van start gegaan. In deze lessen werden er fitness oefeningen gedaan en werd er samengewerkt om zo de conditie en kracht te verbeteren. Iedere week wordt er op een andere manier getraind waardoor het uitdagend en gevarieerd blijft.

Ook het team van Van Der Valk Goes is deze maand begonnen met bedrijfsfitness bij DuveFit. Vanaf oktober komt het team iedere week langs voor een gevarieerde kracht & conditie training. Daarnaast komen er ook trainingsvormen aan bod waar er goed moet worden samengewerkt. Dit komt ten goede voor de teambuilding en er wordt natuurlijk ook veel plezier gemaakt. Leuk dat jullie er zijn team Van Der Valk Goes!

 

KIZZ dag

Wij zijn aangesloten bij het maatschap KIZZ wat staat voor Kleinschalige Intensieve Zorg in Zeeland. Van het maatschap was er een netwerkdag waarin wij als team uiteraard vol enthousiasme aanwezig waren. We hebben stil gestaan bij verschillende onderwerpen zoals wat zijn trends die we zien onder jeugd en jongeren, mensenhandel en hoe ziet dit er uit in Zeeland, gescheiden kinderen en hoe we hier passend op kunnen inspelen en we hebben stil gestaan bij werkplezier, dus wat drijft ons team en hoe houden we de spirit er in.

We willen KIZZ hartelijk bedanken voor deze leuke en informatieve dag.