Sander & Linh zijn fanatiek bezig met een duo personal training traject bij DuveFit. Daarnaast zijn hun kinderen iedere week aanwezig bij DuveKids waar ze op spelenderwijs leren sporten. Ook laat Sander zijn personeel wekelijks sporten onder begeleiding in de vorm van bedrijfsfitness. Wij zijn erg blij & dankbaar met deze mensen als klanten!

 

Waarom volgen jullie dit duo personal training traject bij DuveFit & hoe ervaren jullie het?

Wij volgen de personal training aangezien we graag fitter willen worden en blijven. Onze ervaring is dat zonder personal training de drive om te blijven sporten op een laag pitje staat en er dan vaak op een gegeven moment niet meer wordt gesport.

Bij DuveFit verwachten we dat we het sporten vol blijven houden en niet gaan afhaken, doel is om binnen nu en een jaar een optimale conditie te behalen.

 

Waarom zijn jullie kinderen aangesloten bij Duvekids & hoe is hun ervaring?

Onze mening is dat kinderen teveel aan de xbox of games gekluisterd zitten en sport en spel er soms bij inschiet. Onze verwachting is dat als men jong leert sporten, dit op latere leeftijd zich vertaald in een gezonde leefstijl. Daarnaast is het heel goed voor teamspirit om bij DuveKids in groepsverband te sporten, mentaal worden ze er ook sterker van.

 

Waarom heb je er voor gekozen om je personeel te laten trainen bij DuveFit & hoe is hun ervaring?

Wij hebben een kantoorbaan en zitten 90% van de tijd op de stoel. Daarom is het enorm belangrijk dat er genoeg beweging is. Naast de bureaufietsen die we op kantoor gebruiken, had het personeel ook motivatie om onder de juiste begeleiding te sporten. Bij DuveFit is dit perfect geregeld met bedrijfsfitness.

 

Wie is jullie trainer & hoe helpt hij/zij jullie bij het behalen van jullie doelen?

Mitchel is onze begeleider, hij helpt ons om door te gaan (als we zelf denken even af te haken) door zelf enorm zijn best te doen en ons een positieve vibe te geven.

 

Wat is jullie het meest bijgebleven van jullie ervaring met DuveFit tot zo ver?

De spierpijn die we er soms aan over houden 🙂 Wat betekend dat we weer optimaal getraind hebben. Tevens de positieve energie die je overhoud na het sporten, het helpt mensen ook om mentaal sterk te blijven.

 

Waarom zouden jullie DuveFit aanraden aan jullie omgeving?

DuveFit is een jonge, dynamische, professionele club welke sport op de kaart zet voor alle type mensen. Je kunt er veelzijdig sporten waarbij het gehele lichaam getraind wordt onder een professionele begeleiding.

 

Als jullie uitgaan van jullie eigen ervaring met DuveFit, wat zouden jullie dan mee willen geven aan anderen?

Houd vol en haak niet te snel af met de trainingen, geef alles zodat de training ook daadwerkelijk een succes wordt.