Ik ben begonnen met een personal training traject bij DuveFit. Die heb ik met veel plezier en een goed resultaat afgerond. Momenteel neem ik deel aan de groepstrainingen die wekelijks worden gegeven. Dit doe ik meerdere keren per week. De combinatie verbinding en sport maakt deze groepstrainingen zo leuk. Zeker in een tijd als deze is het fijn om mensen te ontmoeten en samen te sporten.

 

Hoe ben je bij DuveFit terecht gekomen?

Via sociale media kwam ik erachter dat Wouter deze mooie onderneming is gestart. Ik ken Wouter vanuit mijn jeugd, we zijn namelijk in hetzelfde dorp opgegroeid. Na een moeilijk periode wilde ik de draad weer oppakken. Wouter en zijn team stonden klaar om mij te helpen om fysiek en mentaal weer sterker te worden.

In het bijzonder wil ik Mitchel bedanken voor zijn begeleiding de afgelopen maanden. Het mooie is dat hij tijdens de trainingen goed kan zien waar jouw niveau ligt. Met die informatie probeert hij de training zo in te vullen, dat je tegen je max aan traint. Dat vond ik erg fijn en zo hebben we mooie resultaten kunnen boeken.

 

Waarom heb je deze trainingen gedaan en wat waren jouw doelen?

Ik wilde de draad weer op te pakken in mijn proces om vet te verliezen. Ik moest voor mezelf weer even beseffen hoe belangrijk het is om te bewegen en gezond te eten. Gelukkig kwam dat besef al héél snel.

Naast mijn doel om vet te verliezen, wilde ik ook graag in een omgeving terecht komen waar je even weg bent van alle ellende die op dit moment gaande is. Tijdens de trainingen gaat het even niet over Corona of de discussie wel/niet gevaccineerd. Verstand op 0 en gaan!

 

Wat is je het meest bijgebleven van de trainingen?

Hetgeen wat mij het meest bijblijft is het gevoel dat je krijgt nadat je training erop zit. Tijdens de training is het bikkelen, maar wat je er achteraf voor terugkrijgt is onbetaalbaar.

 

Waarom zou je DuveFit aanraden aan je omgeving?

DuveFit is erg laagdrempelig. Dit komt denk ik vooral omdat er maar één doelgroep is, en dat is iedereen. Ongeacht leeftijd, geslacht of culturele achtergrond ligt de focus bij DuveFit op vooruitgang boeken in je gezondheid. Al zijn het kleine stapjes. Het is geen wedstrijd. Iedereen probeert op zijn eigen manier aan iets moois te werken en dat wordt gewaardeerd. Daarom zou ik DuveFit aanraden.

Plan een gesprek met één van de trainers voor meer informatie over de PT-trajecten of doe eens een gratis groepstraining mee om de sfeer te proeven. En neem wat te drinken mee. Thank me later :).