Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

April 2022

Op 4 april was het eindelijk zover! We zijn verhuisd naar het nieuwe pand op Stationspark 30. Hoewel het pand nog niet volledig af is, genieten we al volop van alle extra’s die de nieuwe locatie biedt.

Op 8 april hebben we alle toppers van Waterland Projecten B.V laten kennis maken met hun nieuwe gebouwgenootje, DuveFit, door ze flink te laten zweten tijdens een teambuildingsmiddag! Bedankt voor het warme welkom!

Door de grotere ruimte die we nu hebben, hebben we ons groepstraining aanbod kunnen uitbreiden met twee nieuwe trainingen. Het kortdurende Fatburn traject van 12 weken speciaal voor vrouwen met als doel om zoveel mogelijk vet te verbranden voor de zomer. En de DuveWOW training, dit staat voor Workout Of the Week. Hierbij wordt er gewerkt aan de conditie en aan het krachtuithoudingsvermogen. De workouts kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld: EMOM (Every Minute On the Minute), AMRAP (As Many Repetitions/Rounds As Possible) of AFAP (As Fast As Possible). Kom jij een keer voor een gratis groepstraining?

Voor kinderen (8-12 jaar) zijn de DuveKids Sport & Spel trainingen weer terug van weggeweest! Bij DuveKids draait het voornamelijk om plezier maken, actief bezig te zijn en het vergroten van zelfvertrouwen. Jongeren (12-16 jaar) kunnen terecht bij de Jeugdfitness. Hier maken de jongeren kennis met verschillende workouts onder de juiste begeleiding. Even lekker met je leeftijdsgenoten onder begeleiding knallen en een ‘pompje zetten‘.

Bij zowel DuveKids als Jeugdfitness zijn er nog plekken beschikbaar, kijk op de website voor meer informatie en meld je aan!

Op 22 april hebben Mitchel & Emiel een onderdeel van de Koningspelen op Basisschool De Rank mogen verzorgen met een toffe DuveKids Sport & Spel training. Wat hebben de kinderen veel plezier gehad, het was een geslaagde middag!

De dag erna mocht Mitchel een avontuurlijke DuveKids Sport & Spel training geven aan het Veerse Meer. 35 kids van de jeugdvereniging van de Gereformeerde Gemeente Middelburg hebben een sportieve middag gehad waarin samenwerken en plezier samen maken centraal stond.

Verder hebben we voor een aantal jarigen sportieve kinderfeestjes verzorgd.

Bedankt iedereen voor deze fantastische maand.