Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

 

Februari 2023

 

Winnaar WALLSIT challenge

Begin februari hebben we de uitreiking gehad van de januari WALLSIT challenge. De winnaar van deze challenge is Raymond. Samen met zijn zoon trainen zij al 3 jaar consequent bij DuveFit in vorm van Personal Training.

De challenge was 20 kg wall sit, zijn tijd is 7 minuten en 6 seconden. En daarom wint hij een compleet nieuw DuveFit outfit special edition.

Ook de vrouwen, jeugd en kids winnaars krijgen hun prijs! De winnaars zijn:

  • Marga
  • Tristan
  • Veronique

 

Nieuw bij DuveFit: DuveSport Plus

DuveSport Plus is een groepstraining voor jongeren/jongvolwassenen met een lichtverstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Doormiddel van sport en spel wordt er gewerkt aan: het zelfbeeld verbeteren, sociale interactie en vitaler worden.

  • Iedere dinsdag van 16:00 tot 17:00 uur
  • Stationspark 30, Goes
  • Professionele begeleiding
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Fit, vitaal en sociaal

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons voor meer informatie!

Sporten met het Odyzee

Emiel en Marwin hebben voor het Odyzee 4 workshops verzorgd op het gebied van sport en boksen. De school heeft deze vraag bij ons neergelegd als onderdeel van een oriëntatie programma voor de leerlingen op het Odyzee. De bijeenkomsten hebben plaats gevonden bij DuveFit zelf, zodat de kinderen konden zien wat wij hier doen en waarom wij dat doen. Met de workshops gingen we natuurlijk enthousiast aan de slag. We hebben de bijeenkomst verdeeld in 2 verschillende onderdelen. Twee keer gericht op krachttraining en twee keer gericht op boksen. We hebben veel plezier gehad en er 4 mooie bijeenkomsten van gemaakt.

Mocht jou school of vereniging hier ook interesse in hebben, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Nieuwe collega in beeld

Het is bijna zover, per 1 maart krijgen wij een nieuwe collega in het team! Dit is Dominique, een gedreven sporter met een passie voor krachttraining en gezonde voeding. Daarnaast heeft hij zijn hart op de goede plaats: met ruim 10 jaar ervaring in de zorg is hij een doorgewinterde maatschappelijke hulpverlener.

Bij DuveFit komen deze twee mooie drijfveren voor hem samen. Op naar een heel mooi nieuw jaar met jou in ons team.

 

Zoek jij nog een stage voor schooljaar 2023-2024?

DuveFit is een jong en groeiend bedrijf. Voor het schooljaar 2023-2024 hebben wij nog plaats voor twee stagiaires van de opleidingen Social Work, Pedagogiek of Sportkunde! Primair zijn we er voor jongeren met gedragsproblemen en mensen met een beperking die buiten de maatschappij dreigen te vallen. De kwaliteit van leven voor deze mensen verhogen door middel van sport en spel is waar DuveFit voor staat. Daarnaast trainen verschillende sporters bij DuveFit, van recreanten tot topsporters. Voor al deze verschillende doelgroepen bieden wij specifieke programma’s aan.

Ben jij sociaal vaardig, hou je van sport en bewegen en kan jij goed met jongeren omgaan? Woon je in de omgeving van Goes en zoek jij nog een stageplek voor het schooljaar 2023-2024? Dan ben jij misschien wel de stagiair die wij zoeken! Kijk hier voor meer informatie en solliciteer voor 17 April!