Naast onze vaste zorg en sportactiviteiten, hebben wij iedere maand wel enkele unieke activiteiten en leuke updates die we graag met jullie delen. Hierbij willen we ook een moment creëren om de opdrachtgevers te bedanken voor het vertrouwen in DuveFit!

Juni 2022

Begin deze maand hebben we afscheid genomen van onze collega’s en stagiaires Indy en Davy. We willen jullie bedanken voor jullie inzet. De kinderen en jongeren waren gek op jullie, zowel zij als wij gaan jullie missen! We hopen dat jullie het jaar bij DuveFit als een leerzame tijd hebben ervaren. Ook hebben wij veel van jullie kunnen leren. Veel succes met jullie studie, maar eerst gaan genieten van jullie welverdiende vakantie!

In de zomerstop van de voetbal is het mogelijk om bij DuveFit topfit te blijven voor het volgende seizoen, zowel individueel als in groepsverband. Vele voetballers hebben dit al gedaan waaronder: Gylermo Siereveld (ADO Den Haag), Yassine Azzagari (FC Eindhoven) en Matthew Lentink (V.V. Goes & nationaal team Aruba). Bij deze trainingen werken we aan alles wat bij voetbal belangrijk is zoals: behendigheid, stabiliteit, explosiviteit en balcontrole. Zo houden wij iedereen fit om in het nieuwe seizoen weer meteen te kunnen knallen! Meer info? Klik dan hier.

Op 16 juni deden zo’n 150 leerlingen van Mytylschool de Sprienke op het terrein van de skate- en skeelerbaan in Goes-Zuid mee aan een groots opgezette sportdag. De kinderen hebben allemaal een verstandelijk of lichamelijke beperking, waardoor sporten niet altijd evident is. ,,Maar met deze dag willen we ze laten zien dat ook zij kunnen sporten’’, zei CIOS-student Iloy Geeratz, voor wie de sportdag zijn afstudeeropdracht was. ,,Als een paar kinderen vandaag ontdekken dat ze een sport heel erg leuk vinden en het blijven doen, is deze dag voor mij al geslaagd.’’ Emiel heeft samen met diverse andere sportaanbieders een breed beweeg aanbod gecreëerd zodat de leerlingen in relaxte sfeer naar keuze konden deelnemen. Benieuwd hoe deze dag eruit zag? Bekijk dan dit filmpje!

Na 12 weken is het Fatburn traject afgesloten. De deelnemende dames hebben in deze weken kennis gemaakt met verschillende vormen van trainen. Als groep werkte zij aan hetzelfde doel: zo snel mogelijk vet verliezen. Wij zijn ontzettend trots en dankbaar dat zij dit avontuur met ons zijn aangegaan en dat ze dichter bij hun doelen zijn gekomen! Omdat er met zoveel enthousiasme gereageerd is op het traject, hebben we besloten een nieuwe groepstraining te ontwikkelen: WomenPower. Zo kunnen de dames gezellig blijven sporten samen en vergroten we het aanbod bij DuveFit met nog een ladies only groepstraining.

In samenwerking met Skills & Control heeft Dion op 28 juni een sportdag voor Basisschool de Sterrenpacht in Axel verzorgd. Hierbij zijn er Sport & Spel activiteiten gedaan waarbij samenwerken, plezier, respect en luisteren naar elkaar belangrijke onderdelen waren. Door samen te werken in groepsverband konden de leerlingen opdrachten voltooien.

Tot slot hebben we op 28 juni gevierd dat Chelsea een vast contract heeft gekregen en zich nu Office Manager van DuveFit mag noemen.

We willen iedereen bedanken voor deze fantastische maand!